Potraga za pisanicama i projekcija filma

Iako su izrazito nepovoljni vremenski uvjeti utjecali na održavanje Uskrsnog sajma na glavnom gradskom trgu, dio aktivnosti ipak će se održati u ponedjeljak, 15. travnja 2019. na Trgu Stjepana Radića i u kinu „Korzo“.

Udruga Društvo „Naša djeca“  grada Gospića i Udruga „Pčelice“ sa zadovoljstvom pozivaju najmlađe sugrađane u ponedjeljak, 15. travnja 2019. na Trg Stjepana Radića na Potragu za pisanicama. U 17.15h naš Uskrsni zeko označit će početak potrage te će pažljivo pratiti hoće li se sve pisanice pronaći i hoće li potraga uspješno završiti.

Nakon Potrage za pisanicama sugrađani će u Kinu Korzo moći pogledati projekciju dječjeg filma „Tragom uskrsnih običaja u Lici“ s početkom u 18.30h.

Učenici 2.c razreda pod vodstvom učiteljice Ane Nikšić i u suradnji s bakom Uzelac, te uz podršku roditelja učenika i tehničku podršku Udruge “Pčelice” uprizorili su priču o nekadašnjim običajima za blagdan Uskrsa u Lici.  Nadamo se da ćemo malim glumcima upriličiti divnu premijeru jer iskren dječji osmijeh odagna i najtmurnije oblake kao i svakidašnje brige. Tijekom projekcije filma u predvorju Kina Korzo izložit će se ukrasni predmeti izrađeni na radionicama udruga te će posjetitelji imati prilike odabrati predivne uskrsne ukrase i svojom donacijom pomoći rad Udruga DND grada Gospića i „Pčelice“.

Potraga za pisanicama i projekcija filma ujedno označavaju i završetak petog po redu Uskrsnog sajma u organizaciji Udruga DND grada Gospića i “Pčelice” te iskrena zahvala svima koji su nam dali podršku u radu.

S poštovanjem,

Željka Šikić, predsjednica udruge “Pčelice”

Sanja Puškarić Delač, predsjednica DND-a Gospić

Adresa

Ul. Dr. Franje Tuđmana 12, Gospić

Prikaži na Google kartama

Back to top