Grad Gospić potpisao ugovor u sklopu poziva „Zaželi“

Dana 30. srpnja 2018. godine Zamjenica gradonačelnika gđa. Kristina Prša potpisala je u Ravnoj Gori Ugovor za projekt pod nazivom „Zapošljavanje žena na području grada Gospića“ temeljem kojeg je Gradu Gospiću dodijeljeno 4.767.796,32 kuna bespovratnih sredstava. Sredstva su dodijeljena iz Europskog socijalnog fonda u 100 % iznosu u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“na poziv „Zaželi – Program zapošljavanja žena“.Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava je sklopljen sa Ministarstvom rada i mirovinskog sustava kao Upravljačkim tijelom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje kao Posredničkim tijelom razine 2.

Projekt se provodi u partnerstvu sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Gospić, Centrom za socijalnu skrb Gospić i Gradskim društvom Crvenog križa Gospić, a planirano trajanje projekta je 30 mjeseci.

Cilj projekta je ojačati radni potencijal teže zapošljivih žena i žena u nepovoljnom položaju na tržištu rada, zapošljavanjem 30 žena koje će pružati pomoć za 120 osoba u nepovoljnom položaju i starijih osoba na području Gospića.

Kroz projekt će se zaposliti voditelj i koordinator projekta te 30 žena što doprinosi jačanju ekonomske i socijalne komponente održivog razvoja na području Gospića.

potpisivanje ugovora "Zapošljavanje žena na području grada Gospića" u Ravnoj Gori potpisivanje ugovora "Zapošljavanje žena na području grada Gospića" u Ravnoj Gori potpisivanje ugovora "Zapošljavanje žena na području grada Gospića" u Ravnoj Gori

 

Back to top