Petak, Prosinac 15, 2017

POU-GOSPIĆ

rasplesani boi_za_web

GRAD GOSPIĆ

Prosinac konani_Medium

Grad Gospić

Predstavnici Grada Gospića na VIP otvaranju izložbe "Nikola Tesla-Mind from the future"

Zamjenica gradonačelnika Grada Gospića Kristina Prša sudjelovala je na VIP otvaranju izložbe „Nikola Tesla-Mind from the future“ koja je održana u Meštrovićevom paviljonu u Zagrebu. Bila je ovo izvrsna prigoda da se prikupe iskustva i uspostave novi kontakti vezani za realizaciju projekta TESLA DIGITALNI PARK GRADOVA. Naime, Grad Gospić intenzivno radi na pripremama za realizaciju ovog velikog projekta čime bi grad Gospić dobio jednu novu tehnološku, kulturnu, edukativnu i zabavnu atrakciju koja bi svake godine mogla privući veliki broj posjetitelja iz cijeloga svijeta i time uvelike unaprijediti turizam Gospića i Like. Ovaj park se savršeno nadovezuje na već pokrenuti projekt PUTEVIMA NIKOLE TESLE.

Projekt TESLA DIGITALNI PARK GRADOVA je u studenom prijavljen na međunarodni natječaj kojeg organizira Svjetsko turističko vijeće i trenutno se očekuje njihova verifikacija, a u tijeku je izrada projektne dokumentacije i potrebnih promotivnih materijala.

IMAG0780IMAG0787IMAG0791

 

5. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića

Na temelju članka 35. Statuta Grada Gospića („Službeni vjesnik Grada Gospića“ br. 7/09, 5/10, 7/10, 1/12, 2/12, 3/13 – p.t., 7/15), članka 65. i članka 66. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Gospića (“Službeni vjesnik Grada Gospića” br. 7/09, 3/13), sazivam 5. redovnu sjednicu Gradskog vijeća Grada Gospića na dan 01. prosinca 2017. godine (petak) u Gradskoj vijećnici, Budačka 55, s početkom u 16.00 sati.

 Za sjednicu predlažem slijedeći

D n e v n i   r e d 

Opširnije: 5. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića

   

NATJEČAJ ZA IZBOR RAVNATELJA/RAVNATELJICE PUČKOG OTVORENOG UČILIŠTA „DR. ANTE STARČEVIĆ“ GOSPIĆ

Na temelju članka 38.- 41. Zakona o ustanovama i članka 33. Statuta Pučkog otvorenog učilišta „ Dr. Ante Starčević“ Gospić, Upravno vijeće Pučkog otvorenog učilišta „ Dr. Ante Starčević „ Gospić, na 05. sjednici održanoj 20. studenog 2017.g. donijelo je Odluku kojom raspisuje

 

NATJEČAJ ZA IZBOR RAVNATELJA/RAVNATELJICE

NATJEČAJ ZA IZBOR RAVNATELJA/RAVNATELJICE PUČKOG OTVORENOG UČILIŠTA „DR. ANTE STARČEVIĆ“ GOSPIĆ

   

Obilježen Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

IMG 2791

Odlukom Ujedinjenih naroda od 17. prosinca 1999. godine, dana 25. studenoga obilježava se Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama u znak sjećanja na sestre Patriu, Minervu i Mariu Teresu Mirabal koje su 1960. godine brutalno ubijene od strane diktatora Rafaela Trujilla. Grad Gospić je u suradnji sa Ličko-senjskom županijom, Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Ličko-senjske županije, Gradskim društvom Crvenog križa Gospić,Centrom za socijalnu skrb Gospić i Policijskom upravom Ličko-senjskom, dana 24. studenoga 2017. godine obilježio Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama dijeleći prigodne materijale i balone s natpisom „Stop nasilju“.

Opširnije: Obilježen Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

   

Sjećanja na žrtvu Vukovara

Svetom misom i paljenjem svijeća i ove godine deveti put za redom, Gospićani su uoči 18.studenog – Dana sjećanja na žrtvu Vukovara odali počast svim civilima, braniteljima grada heroja . Predvodeći misu velečasni Pero Jurčević pozvao je prisutne da mole za poginule Vukovara, Škabrnje i Gospića. Nakon mise ispred Katedrale Navještenja Blažene Djevice Marije kod kipa vodarice „Marte“ zapaljene su svijeće u obliku golubice sa maslinovom grančicom, ime grada VUKOVAR i srce. Uz mnogobrojne građane počast gradu heroju i njegovim žrtvama odali su i zamjenici gradonačelnika Kristina Prša i Ivan Tomljenović, župan Ličko-senjski dr. Darko Milinović, predstavnici Hrvatske vojske i Udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

DSCN0882DSCN0902

   

JAVNI POZIV

RADNIK/CA NA ZAŠTITI OD POŽARA I BUJIČNIH POPLAVA

Mjesto rada: DONJE PAZARIŠTE, LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA

Broj traženih radnika: 10

Vrsta zaposlenja: Drugi oblici rada, mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme

Način rada: Smjena - prijepodne

Smještaj: Nema smještaja

Naknada za prijevoz: U cijelosti

Natječaj vrijedi od: 17.11.2017.

Natječaj vrijedi do :24.11.2017.

Uvjeti na radnom mjestu: Terenski rad

Razina obrazovanja:

  • Završena osnovna škola
  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

Radno iskustvo: Nije važno

Opširnije: JAVNI POZIV

   

Stranica 4 od 102

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadom
studija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting