Utorak, Veljača 20, 2018

SNK

Knjinica kukianje

POU- ODGOĐENO

Plakat POU_djeja_drutva_ODGOJENO

Grad Gospić

Lijepom našom u Gospiću

Lijepom naom

 

DRUGI PONOVLJENI JAVNI NATJEČAJ

 Na temelju Zaključka o prodaji rabljenih službenih vozila u vlasništvu Grada Gospića, Klasa: 406-01/17-01/05, Urbroj:2125/01-02-17-04, od 19.09.2017.god., Povjerenstvo za prodaju pokretnina-rabljenih službenih vozila objavljuje sljedeći

DRUGI PONOVLJENI JAVNI NATJEČAJ

za prodaju rabljenih službenih vozila u vlasništvu Grada Gospića

Opširnije: DRUGI PONOVLJENI JAVNI NATJEČAJ

   

Kreću isplate za štetu nastalu zbog suše

Poštovani građani Grada Gospića obavještavamo vas da će danas, 8. siječnja 2018. godine, krenuti isplate šteta uslijed elementarne nepogode suše.Sredstva se uplaćuju na račune građana.

Sredstva pomoći dodjeljuju se prema dostavljenom rasporedu Državnog povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda. Gradu Gospiću odobrena su sredstva u iznosu od ukupno 895.460,00 kuna.

   

Javna rasprava: Prijedlog Proračuna za 2018. godinu

Grad Gospić ovim putem poziva sve zainteresirane na uključivanje u Javnu raspravu na Prijedlog Proračuna Grada Gospića za 2018. godinu te Projekcija za 2019. i 2020.godinu.

Prijedlog Proračuna za 2018. godinu na javnoj je raspravi 8 dana, odnosno od 3.1.2018. do 10.1.2018. godine. Prijedlozi i mišljenja mogu se poslati ispunjavanjem obrasca OBRAZAC SUDJELOVANJA na e-mail adresu:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Ističemo da svi prijedlozi moraju biti sastavljeni na način da se ne mijenja ukupna visina Proračuna, već ako se predlaže povećanje/smanjenje određene stavke (Razdjel, Glava, Program, Aktivnost) istodobno je nužno predložiti stavku na kojoj se prijedlog uravnotežuje.

Prijedlog Proračuna za 2018. - OPĆI DIO 1

Prijedlog proračuna za 2018. - OPĆI DIO 2

Prijedlog proračuna za 2018. - POSEBNI DIO

BILJEŠKE uz Proračun za 2018.

Opširnije: Javna rasprava: Prijedlog Proračuna za 2018. godinu

   

Prva beba rođena u gospićkom rodilištu 2018.godine

DSCN0975 2

Dječak Šimun Rudelić prva je beba rođena u gospićkom rodilištu, u 2018. godini. Porod je protekao u redu, a mama i beba osjećaju se dobro.

Obitelj Rudelić iz Otočca uz malog Šimuna ima još dvije djevojčice.

Gradonačelnik Karlo Starčević i zamjenica gradonačelnika Kristina Prša posjetili su majku i bebu. Tom prigodom čestitali su majci na rođenju sina i darivali je prigodnim poklonima.


DSCN0981DSCN0983


   

OBAVIJEST POLJOPRIVREDNICIMA – Isplata štete

suaZahvaljujući pravodobnoj reakciji Grada Gospića i vrijednom radu stručnih službi, Gradu Gospiću su odobrena sredstva za isplatu štete nastale uslijed elementarne nepogode suše, u iznosu od 895.460,00 kn.

Vlada RH je na sjednici održanoj 28. prosinca 2017. godine donijela Odluku o dodjeli sredstava žurne pomoći za ublažavanje posljedica elementarnih nepogoda nastalih u 2017. godini u Republici Hrvatskoj.

Vlada RH je u svojoj Odluci odredila visinu novčane pomoći te dostavila Gradu popis oštećenika koji ostvaruju pravo na naknadu štete te visinu iznosa naknade koja pripada svakom oštećeniku.

Naime, Grad Gospić je podnio zahtjev za naknadu štete za 631 građanina s područja Grada Gospića, a Vlada RH je odobrila isplatu sredstava za 592 građana.

Nakon što Vlada RH doznači sredstva Gradu Gospiću, Grad će ista uplaćivati na račune građana koji su ostvarili pravo na naknadu štete.
   

Stranica 6 od 109

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting