Utorak, Veljača 20, 2018

SNK

Knjinica kukianje

POU- ODGOĐENO

Plakat POU_djeja_drutva_ODGOJENO

Grad Gospić

JAVNI NATJEČAJ - PRODAJA NEKRETNINE

Natječaj  je objavljen dana 17.12.2017. godine u Regionalnom izdanju Večernjeg lista.

PREUZMITE DOKUMENT

 

JAVNI POZIV ZA DODJELU BOŽIĆNICA NEZAPOSLENIMA I UMIROVLJENICIMA S PODRUČJA GRADA GOSPIĆA

B O Ž I Ć N I C A 2017.

JAVNI POZIV ZA DODJELU BOŽIĆNICA
NEZAPOSLENIMA I UMIROVLJENICIMA S PODRUČJA GRADA GOSPIĆA

Prigodom blagdana Božića, nezaposlenima i umirovljenicima koji imaju prebivalište najmanje 6 mjeseci na području grada Gospića, Grad dodjeljuje jednokratnu novčanu pomoć – božićnicu prema sljedećim kategorijama:

  1. UMIROVLJENICIMA čija mirovina ne prelazi 1.500,00 kuna, - 200,00 kuna
  2. NEZAPOSLENIMA koji su se na dan 1. 12. 2017. godine nalazili u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i još uvijek se nalaze u evidenciji,- 300,00 kuna
  3. NEZAPOSLENIMA koji se nalaze u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a ostali su bez zaposlenja u razdoblju od 1. 12. 2017. godine do dana isplate -300,00 kuna

Opširnije: JAVNI POZIV ZA DODJELU BOŽIĆNICA NEZAPOSLENIMA I UMIROVLJENICIMA S PODRUČJA GRADA GOSPIĆA

   

Gradonačelnik grada Gospića darivao je Ivu Rukavinu

DSCN0952 SmallPovodom nadolazećih Božićnih i Novogodišnjih blagdana, gradonačelnik grada Gospića gospodin Karlo Starčević darivao je Ivu Rukavinu koja je dijete do 15. godine starosti i koja ima status djeteta smrtno stradalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata sa područja grada Gospića.

S obzirom da je Iva na školovanju u Otočcu, dar  je preuzela njena majka Ivana Rukavina koja se ujedno i zahvalila u Ivino ime, a Gradonačelnik je Ivi zaželio uspješno školovanje te sretne i blagoslovljene blagdane.

   

Obilježen Mjesec borbe protiv ovisnosti

IMG 2973

U razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca obilježavamo Mjesec borbe protiv ovisnosti.

Grad Gospić i Ličko-senjska županija su u suradnji sa Policijskom upravom Ličko-senjskom, Društvom Crvenog križa Ličko-senjske županije, Centrom za socijalnu skrb Gospić, Gradskim društvom Crvenog križa Gospić i Zavodom za javno zdravstvo Ličko-senjske županije, dana 08. prosinca 2017. godine obilježili Mjesec borbe protiv ovisnosti dijelećipromidžbene materijale.

Opširnije: Obilježen Mjesec borbe protiv ovisnosti

   

Grad Gospić na 2. Međunarodnoj konferenciji o ženama u poduzetništvu

Jučer je u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac, a pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, drugu godinu zaredom održana Međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu.

U sklopu konferencije predstavio se niz uspješnih poslovnih priča žena iz Ličko-senjske županije, ali i ostatka Hrvatske te susjednih zemalja – Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije. Nakon uvodnog predstavljanja svake poslovne priče, održana je panel-diskusija sa svim sudionicama.

Cilj konferencije je u javnosti progovoriti o ženskom poduzetništvu, istaknuti njegovu brojnost i uspjehe u Ličko-senjskoj županiji i Hrvatskoj, ohrabriti postojeće i potencijalne poduzetnice na nove poduzetničke projekte te im pomoći u međusobnom umrežavanju radi razmjene znanja i iskustva, a u konačnici i potaknuti samozapošljavanje žena.

za-web-hgk5a0d6bf1a7edb

   

Zanimljivi gosti na Thompsonovom koncertu u Zadru!

unnamed

Poznato je od davnina kako glazba i ples idu ruku pod ruku što će nam još jednom pokazati svojom suradnjom folklorni ansambl „Dr. Ante Starčević“ iz Gospića koje će ugostiti M.P.Thompson na svom koncertu u Zadru 9. prosinca.

Opširnije: Zanimljivi gosti na Thompsonovom koncertu u Zadru!

   

Stranica 8 od 109

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting