Srijeda, Veljača 21, 2018

SNK

Knjinica kukianje

POU- ODGOĐENO

Plakat POU_djeja_drutva_ODGOJENO

Grad Gospić

Prometna jedinica mladeži

prometne jedinice_mladezi_1

26. lipnja 2014. godine u 09,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Gospića potpisani su Ugovori o djelu između pripadnika Prometne jedinice mladeži i Grada Gospića.
Pripadnici prometne jedinice mladeži osposobljavaju se s ciljem, što uspješnijeg i sigurnijeg upravljanja prometom na cestama, pružanja pomoći sudionicima u prometu, te sudjelovanju u prometno–preventivnim i odgojnim aktivnostima.
Program osposobljavanja jedinica, nadzor te način i vrijeme djelovanja Prometne jedinice mladeži određuje PU Ličko-senjska, PP Gospić.
Grad Gospić osigurao je u Proračunu Grada Gospića za 2014. godinu sredstva za nabavku opreme i isplatu naknade pripadnicima Prometne jedinice mladeži. 

Prometnu jedinicu mladeži čini 8 pripadnika mladeži (6Ž, 2M), posao će obavljati tijekom mjeseca srpnja i kolovoza na području Grada Gospića.

prometne jedinice_mladezi prometne jedinice_mladezi_2

 

Obilježen Dan državnosti

dan drzavnosti_2014

Uoči 25. lipnja – Dana državnosti Republike Hrvatske, u kapelici Svetog Ivana Nepomuka u Gospiću, gospićki župnik mons.dr.Mile Čančar služio je svetu misu za  Domovinu i sve poginule hrvatske branitelje.

Nakon mise  predstavnici Grada Gospića, Ličko-senjske županije, PU Ličko-senjske, Hrvatske vojske i Udruga proisteklih iz Domovinskog rata položili su vijence i zapalili svijeće kod Spomenika poginulim braniteljima i podno biste prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

dan drzavnosti_2014_2 dan drzavnosti_2014_1

   

Javna rasprava

Na temelju članka 85., 86., 87., 88., 89., i 90., Zakona o prostornom uređenju i gradnji („Narodne novine“ broj 76/07, 38/09, 55/11, 90/11, 50/12, 55/12, 80/13) i članka 49. Statuta Grada Gospića (“Službeni vjesnik Grada Gospića” broj 7/9, 5/10, 7/10, 1/12, 2/12, 3/13 - p.t.) Gradonačelnik Grada Gospića objavljuje

JAVNU RASPRAVU 

o Prijedlogu
URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA ZONE UGOSTITELJSKO-TURISTIČKE NAMJENE
ŠIROKA KULA - UPU 14

Opširnije...

   

Anketa - Program energetske učinkovitosti

U organizaciji Grada Gospića u tijeku je izrada programa koji razrađuje mjere energetske učinkovitosti u gradskom prometu. Primjena tih rezultata rezultirati će smanjenjem potrošnje primarne energije te smanjenjem emisija ugljičnog dioksida i ostalih štetnih plinova.

Mjere će uključivati razvoj sustava organizacije parkirališnih površina, kampanje promicanja korištenja bicikla i pješačenja, kao i uvođenje dana bez automobila.

Uz ostale metode prikupljana podataka, izrađivaču studije iznimno je važno mišljenje građana,  tako da vas ovim putem molimo da ispunite ovu anketu.

Svi građani Grada Gospića sudionici su prometnog sustava, te će osjetiti prednosti po uvođenju predloženih mjera. Iz ovog je razloga iznimno bitno potaknuti što veći broj građana kako bi putem ankete izrazili svoje mišljenje i doprinijeli kreiranju ovog rješenja.

Hvala na suradnji!

LINK NA ANKETU:

https://docs.google.com/forms/d/14xcU8OWmNLdbBTFup6kt6B-u5b3MHhGTRLHa1ZuNPPg/viewform?usp=send_form

   

CEST IS D'BEST


PROGRAM:

“Klaun Ludek“-predstava „Šašavo Šalabajzanje“- Interaktivna klaunovsko žonglerska predstava trajanje 45.-50.min

 „Kam HRAM“- predstava “MeliMelo“- Akrobatski Duet na svili i akro-ringu te kotaču..+ konstrukcija+kombi, trajanje 40. min

„Varteni VrtiLeti“- Žonglerski trio sa Vatrom trajanje 20.-25.min

„Nastup grupe Sick swing orchestra“

   

Dani otvorenih vrata udruge LEA i uređenje okoliša KIC-a

lea dov_1

Povodom obilježavanja Svjetskog dana okoliša Udruga LEA organizirala je  Dane otvorenih vrata u atriju KIC-a pod geslom „Budimo promjena koju želimo vidjeti u svijetu, budimo aktivni“. Izložbom fotografija, novinskih članaka te prikaza iz medija predstavili su zainteresiranim posjetiteljima svoj dosadašnji rad, ali i projekte i neke od planiranih aktivnosti Udruge. Istovremeno je u suradnji s Gradom Gospićem, KIC-om Gospić, TZ Grada Gospića, Komunalcem d.o.o. Gospić i Eko-grupom OŠ Dr. Jure Turića Gospić Udruga organizirala i uređenje okoliša KIC-a, uređenje puta između osnovne škole i KIC-a i sadnju cvijeća ispred ulaza u nove prostorije Samostalne narodne knjižnice Gospić. Akcija je uspješno provedena i još se jednom potvrdilo kako se zajedničkim snagama može puno toga učiniti za još ljepši i uređeniji Gospić.

lea dov lea dov_2 lea dov_3

   

Stranica 85 od 109

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting