Ponedjeljak, Veljača 20, 2017
Croatian English French German Italian Russian Spanish

Grad Gospić

Poziv kandidatima

Obavještavaju se kandidati prijavljeni na Javni poziv za prijam osoba na određeno vrijeme za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u osnovnoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama kojima je Grad Gospić osnivač, koji je objavljen u „Narodnim novinama“ br. 75/16 od 17. kolovoza 2016., koji su prijavu podnijeli pravodobnu i urednu, te koji ispunjavaju formalne uvjete  natječaja, da će se razgovor (intervju) održati

dana 31. kolovoza 2016. godine u 09.00 sati
na adresi: Osnovna škola dr. Jure Turića, Miroslava Kraljevića 15

(u prizemlju, učionica br. 23, ulaz do gradske dvorane)

Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete javnog natječaja

 

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

2013 10_06_zastava_hrvatska_400

Na dan 5. kolovoza obilježavamo dan kad je Hrvatska vojska oslobodila okupirani Knin te tim činom praktički okončala četverogodišnju okupaciju velikog dijela hrvatskog teritorija. Iako su borbe u sklopu akcije „Oluja“, završile nakon par dana, oslobađanjem Knina, počelo je novo razdoblje hrvatske države. Po prvi put u povijesti, Hrvatska je kao demokratska, slobodna, suverena i međunarodno priznata država mogla sama odlučivati o svojem razvoju i vlastitoj budućnosti.

U Domovinskom ratu sudjelovao je i velik broj naših sugrađana, a mnogi od njih u njemu su i poginuli. Ovaj praznik još je jedna prilika da im se zahvalimo na njihovoj žrtvi te podsjetimo sve, a posebno najmlađe, da je u današnju Hrvatsku ugrađeno mnogo ljudskih života.

Svima nama koji danas živimo i radimo, generacije koje su gradile i omogućile današnju slobodu, dale su nam u zadatak da zemlju čuvamo i razvijamo te da onima koji će doći poslije nas omogućimo više mogućnosti nego ih mi imamo danas. Samo na taj način, sve žrtve i pobjeda imat će smisla.

Svim građankama i građanima čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

Gradonačelnik

Petar Krmpotić

   

Objava biračima za prijevremene izbore za zastupnike u Hrvatski sabor

Predsjednica Republike Hrvatske, dana 16. srpnja 2016. godine, donijela je Odluku o raspisivanju prijevremenih izbora za zastupnike u Sabor RH. Izbori na biračkim mjestima u RH održati će se u nedjelju 11. rujna 2016. godine. U nastavku pročitajte uputu biračima

   

 20160729_134327

   
   

Podjela pohvalnica najboljim učenicima i studentima povodom Dana Grada Gospića

pohvalnice 4

20. srpnja 2016. godine s početkom u 12:00 sati u dvorani Kulturno Informativnog Centra Gospić, javnoj ustanovi za kulturu upriličena je svečana Podjela Pohvalnica najboljim učenicima i studentima na području grada Gospića. Nagrađeni su najbolji učenici osnovnih i srednjih škola te najbolji studenti, pritom uzimajući u obzir postignute rezultate u učenju te sudjelovanja na školskim, županijskim i državnim natjecanjima.

Ove godine dodijeljene su ukupno 23 pohvalnice.

pohvalnice 1 pohvalnice 2 pohvalnice 3

   

Stranica 10 od 75

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadom
studija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting