Srijeda, Siječanj 17, 2018

POU

jezici 2018_Medium

POU

jezici u_turizmu_2018_Large

Grad Gospić

Potpisan protokol o budućoj suradnji između kineskog grada Wuzhou i Grada Gospića

Grad Gospić danas je posjetilo izaslanstvo kineskog grada Wuzhou predvođeno gradonačelnikom Zhu Xeqing. Povod ovog posjeta je potpisivanje Protokola o budućoj suradnji između kineskog grada Wuzhou i Grada Gospića.Izaslanstvo je u svom Uredu dočekao gradonačelnik Karlo Starčević sa suradnicima kao i predsjednik Gradskog vijeća Petar Radošević. U svom obraćanju gradonačelnik je pozdravio sve prisutne, te uvaženim gostima uputio srdačnu dobrodošlicu u Gospić. Ovom prilikom gradonačelnik je govorio o stanovništvu, položaju i povijesti našeg grada i županije, ali i o kulturnim, gospodarskim i turističkim značajkama Gospića.Gradonačelnik kineskog grada Wuzhou zahvalio je na pozivu kazavši pritom kako mu je neizmjerna čast posjetiti Gospić i Ličko-senjsku županiju, te kako se on i njegovi suradnici vesele što će imati priliku posjetiti neke od znamenitosti Gospića i okolice. Ovu priliku iskoristio je kako bi prezentirao svoj grad Wuzhou naglasivši kako se raduje budućoj suradnji u industrijskom, gospodarskom i turističkom smislu kao i razmjeni ljudi, posebice poduzetnika. Za kraj, g. Xueqing uručio je gradonačelniku Karlu Starčeviću i službeni poziv u Wuzhou.Na kraju prijema, gradonačelnici su razmijenili prigodne poklone i uputili se u obilazak znamenitosti grada Gospića.

DSCN0165DSCN0181DSCN0191DSCN0201DSCN0214DSCN0218DSCN0228DSCN0234DSCN0238

 
   

Održana uvodna konferencija projekta Razvojni centar Ličko-senjske županije

Dana 28. kolovoza 2017. godine Ličko-senjska županija kao nositelj projekta „Razvojni centar Ličko-senjske županije“ sklopila je s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt Razvojni centar Ličko-senjske županije – K.K.03.1.2.01.0017.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 18.998.571,52 HRK, a bespovratna sredstva u iznosu od 18.608.890,41 HRK financiraju se iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Partneri na ovom Projektu su Grad Gospić i Razvojna agencija Ličko-senjske županije-LIRA, a suradnici Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. Osijek, Općina Plitvička Jezera, Općina Perušić, Općina Udbina, Općina Brinje, Veleučilište Nikola Tesla u Gospiću, Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Više pročitajte OVDJE

razvojni-centar-LS-1

   

Postani Tamburaš

Plakat tambura_Small

   
   
   

Stranica 11 od 104

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting