Utorak, Svibanj 22, 2018

Turnir u odbojci - pozivnica

odbojka

 

POZIVNICA ZA
TURNIR U ODBOJCI POVODOM DANA GRADA GOSPIĆA

Odbojkaški klub Lika-Lu koji djeluje na području grada Gospića, povodom Dana grada Gospića organizira i poziva sve zainteresirane na turnir u odbojci pod nazivom „Odbojka- to je život“ u kojem mogu sudjelovati svi građani grada Gospića s posebnim naglaskom na djelatnike ustanova koje se nalaze na području grada (bolnica, vojarna, policija, vatrogasci, osnovna škola, srednje škole, djelatnici grada, sud, fakulteti, šumarija, elektra, usluga i komunalno, ...). Sudjelovati mogu i poduzetnici, ugostitelji, trgovački lanci, ali ponavljamo i svi ostali zainteresirani građani grada Gospića i bliže okolice.

Turnir će se održati unutar dva  dana  odnosno 11.  i 12. srpnja 2015. godine u Gradskoj sportskoj dvorani. Broj ekipa je ograničen. Na turnir se mogu prijaviti isključivo mješovite ekipe, odnosno ekipu koja će igrati na terenu mora čini najmanje 3 muška i 3 ženska igrača ili 2 muška i 4 ženska igrača. Ekipe koje se prijave moraju imati naziv i voditelja. Po ekipi se može prijaviti najviše 8 igrača.  Igrači mogu igrati isključivo za jednu ekipu. Voditelj ekipe može biti i igrač ili samo voditelj.

 

PROPOZICIJE TURNIRA:

Razmak između gornjeg ruba mreže i tla bit će između 2,24 i 2,43 metra, što su visine mreže kod ženske odnosno muške odbojke.  

Ekipe koje će sudjelovati mogu imati zamjene (muški ne mogu mijenjati ženske igrače, kao ni ženski igrači muške).

Svaka ekipa bi trebala imati neku zajedničku „crtu“, dres ili istu boju majice, što ostavljamo Vama na izbor.

Ukoliko ekipe imaju libero igrača, izbor je na njima hoće li to biti muški ili ženski igrač.Libero na terenu treba nositi različitu boju dresa/majice od svojih suigrača, ne smije servirati, smečirati niti se rotirati s igračima na prvoj liniji terena.

Suđenje je amatersko, a sudit će članovi našeg kluba.

Utakmice će se igrati na dva dobivena seta do 25 poen bez razlike, a najviše se može odigrati tri seta s tim da je treći set do 15 poena bez razlike.  Propozicije utakmica polufinala i finala će se odrediti na dan turnira ovisno o broju prijavljenih ekipa. 

U slučaju većeg ili manjeg broja ekipa, organizator zadržava pravo izmjene načina natjecanja i programa. Parovi i redoslijed nastupa ekipa izvršit će se ždrijebanjem na dan turnira.

 

Prijave se vrše putem obrasca koji se nalazi ispod. Prijave traju do 7.7.2015. godine.

 

Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati putem mail-a  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 ili na mobitel:

Danijel Čorić 095/5414-130                        Kristina Šimon Starčević  099/3595-010

 

Sve naše aktivnosti također možete pratiti na Facebook stranici:  https://www.facebook.com/OKLikaLu

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting