Utorak, Svibanj 22, 2018

Biciklijada - Biciklom kroz Gospić

nextbike

PRIJAVI SE NA PRVU NEXTBIKE BICIKLIJADU U LICI! 

U nedjelju, 28. lipnja, u Gospiću otvaramo prvi lički sustav javnih bicikala! Osigurali smo ti besplatan najam nextbike bicikala i besplatnu biciklijadu! Sve što trebaš napraviti je poslati svoje ime, prezime, broj mobitela i mail adresu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript uz naslov "Biciklom kroz Gospić". U napomenu samo stavi želiš li nextbike bicikl ili želiš rezervirati mjesto u vlaku za svoj bajk. Broj mjesta za vlastite bicikle ograničen je na 10 najbržih, a za sve ostale osiguran je besplatan najam bicikala u Gospiću.

Ova dinamična, šumska biciklijada dugačka je 35 km, ali je dovoljno lagana i idealna za svakog rekreativca! Biciklijada će proći Smiljanom, rodnim mjestom Nikole Tesle, prekrasnim kanjonom rijeke Like i uz samo jezero Kruščica. Pridruži nam se i istraži ovaj predivan lički kraj! 

Start biciklijade je u 12:00 sati, a za kraj uspješno otpedalirane rute Grad Gospić časti nas pravom feštom uz najbolju ličku janjetinu i tombolu! Za nedjelju smo osigurali i besplatan ulaz u Memorijalni centar Nikola Tesla. :)

Posebne pogodnosti za putnike HŽ Putničkog prijevoza!

Svi koji u Gospić dođu vlakom mogu iskoristiti popust od čak 40% na redovnu cijenu prijevozne karte u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Popust vrijedi od 27. do 29. 06. 2015. za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do Gospića i natrag. Cijena prijevozne karte za sudionike biciklijade iznosi:
- 138,80 kn za brzi vlak (noćni)
- 168,00 kn za ICN vlak (dnevni)
- 30,00kn za prijevoz bicikla u jednom smjeru

Napomena: u ICN vlakovima prijevoz bicikala nije moguć, već samo i isključivo u noćnim vlakovima za koje također vrijedi popust. Broj bicikala za prijevoz je ograničen na oko 10 bicikala zbog redovnih putnika s biciklima na tim vlakovima. Preporuka je da dođeš puno ranije i osiguraš mjesto za svoj bicikl u vlaku.

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting