Četvrtak, Travanj 26, 2018

Poziv na izobrazbu o sigurnom rukovanju pesticidima

U skladu s odredbama Zakona o održivoj uporabi pesticida (NN 14/2014) i Pravilnika o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pesticida (NN 142/2012), sve osobe koje prilikom obavljanja svoga rada na bilo koji način dolaze u doticaj sa pesticidima moraju završiti program izobrazbe o sigurnom rukovanju pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida.

Ličko-senjska županija organizira dvodnevnu edukaciju „Izobrazba o sigurnom rukovanju pesticidima“ koja će se za prvu grupu održati 19. i 20. studenoga 2015. godine u Kulturno informativnom centru Gospić (KIC), Budačka 12 u vremenu od 9 do 12 sati. 

Također, županija je osigurala sredstva za sufinanciranje izobrazbe o sigurnom rukovanju pesticidima, za ukupno 375 polaznika. Cijena izobrazbe po polazniku iznosi 360,00 kn, od kojih Ličko-senjska županija sufinancira iznos od 160,00 kn po polazniku. Razliku u cijeni od 200,00 kuna plaća svaki polaznik izobrazbe.

Pozivamo sve poljoprivrednike koji do sada nisu završili program izobrazbe  o sigurnom rukovanju pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida da se odazovu ovom pozivu.

Za više informacija kontaktirajte Upravni odjel za gospodarstvo Ličko-senjske županije - kontakt osoba gđa Snježana Došen tel: 588-244, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting