Subota, Ožujak 24, 2018

Grad Gospić unaprjeđuje poslovne procese

Među prvima u nizu od poboljšanja poslovnih procesa koje Grad Gospić uvodi je e-račun. Naime, u suradnji sa Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta prijavio se na natječaj iz Programa CEF-TC-2017-3 elnvoicing, kojim se financira unaprjeđenje, širenje i korištenje eRačuna čije korištenje postaje obvezno od 2018. godine u postupcima javne nabave.

Trajanje projekta pod nazivom „In-LoRe“ je godinu dana. Europska komisija će sufinancirati 75% prihvatljivih troškova iz Programa „Instrument za povezivanje Europe“ (CEF).

Cilj je poticanje širenja i ubrzanje korištenja strukturiranog elektroničkog računa od strane javne uprave, nacionalno i prekogranično, kroz osiguravanje tehničkih i operativnih preduvjeta tijela javne uprave za integraciju sa središnjom platformom „eRačun za državu“. Projekt je sukladan sa Strategijom razvoja Grada Gospića unutar koje je jedna od aktivnosti „Informatizacija Gradske uprave“.

Ukoliko projektna prijava bude uspješna u postupku procjene od strane Izvršne agencije za inovacije i mreže kvalitete, potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava bilo bi u travnju iduće godine.

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting