Subota, Ožujak 24, 2018

Grad Gospić potiče zapošljivost nezaposlenih građana

ESF

„Odškrinimo vrata zapošljavanju“ naziv je projekta kojim se Grad Gospić prijavio na javni poziv „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih osoba“ kojeg je objavilo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Projekt traje 24 mjeseca unutar kojih će se za 30 nezaposlenih osoba, pripadnika marginaliziranih skupina, kroz verificirane programe obrazovanja odraslih osigurati nova stručna znanja i vještine s ciljem povećanja njihove zapošljivosti.

Vrijednost projekta iznosi 478.758,40 kn i financiran je 100 % iz Europskog socijalnog fonda.

Nezaposleni pripadnici ciljnih skupina birat će edukaciju između 4 verificirana programa obrazovanja koji je najpovoljniji njihovim interesima i sposobnostima. Plan je da programi obrazovanja budu organizirani za biciklističke vodiče, dadilje, proizvođače i prerađivače ljekovitog i aromatičnog bilja, voditelje poljoprivredno-turističkih imanja i slične programe sukladno potrebama i zahtjevima tržišta rada na području Gospića.

Partner na provedbi projekta je Pučko otvoreno učilište „Dr. Ante Starčević“ koje će osiguravat stručno-iskustvenu pomoć u provedbi obrazovanja odraslih.

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting