Srijeda, Lipanj 20, 2018

Prijedlog Proračuna na uvidu javnosti

Predstavljanje prijedloga_Prorauna2_800x533Građani Gospića danas su imali priliku u Gradskoj vijećnici sudjelovati u predstavljanju i Javnoj raspravi vezanoj uz Prijedlog Proračuna Grada Gospića za 2018.godinu. Gradonačelnik Karlo Starčević građanima i vijećnicima koji su se odazvali Javnoj raspravi, predstavio je Prijedlog Proračuna Grada Gospića za 2018. godinu. Zamjenica gradonačelnika Kristina Prša kroz PowerPoint prezentaciju je objasnila prihodovnu i rashodovnu stranu proračuna te iznijela problematiku oko planiranja i punjenja proračuna te zakonsku osnovu po kojoj se sam proračun i stvara, a predstavljeni su i kapitalni projekti planirani u 2018. godini.

Po prvi su put, tijekom proteklog tjedna, građani imali priliku na službenim internetskim stranicama grada davati svoje prijedloge kroz ponuđeni obrazac.Svi građani koji nisu bili u mogućnosti doći danas u Gradsku vijećnicu, Prijedlog proračuna za 2018. godinu tj. PowerPoint prezentaciju mogu pogledatiOVDJE.

Predstavljanje prijedloga_Prorauna3_800x533Predstavljanje prijedloga_Prorauna4_800x533Predstavljanje prijedloga_Prorauna5_800x533

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting