Utorak, Svibanj 22, 2018

POZIV NA JAVNI UVID „Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem

Sukladno članku 29. stavak 5. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN br. 20/18), Grad Gospić objavljuje,

POZIV NA JAVNI UVID

„Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem

u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Gospića“

Pozivaju se zainteresirani građani na Javni uvid Prijedloga Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Gospića.

Uvid u Prijedlog Programa raspolaganja, s popratnom dokumentacijom, može se izvršiti od 15.svibnja 2018. do 29. svibnja 2018. godine radnim danom od 9.00 do 14.00 sati u prostorijama Grada Gospića, Trg Stjepana Radića 14, (dvorana na I katu).

Zainteresirane osobe mogu dati prigovore na Prijedlog Programa najkasnije do isteka javnog uvida. O svim prigovorima odlučivat će Gradsko vijeće Grada Gospića u roku od 30 dana.

Prigovori na Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Gospića moraju biti čitko napisani, uz ime, prezime, i adresu podnositelja, te se dostavljaju na adresu Grad Gospić, Budačka 55, 53000 Gospić, zaključno sa 29. svibnja 2018. godine u 14,00 sati.

U privitku obavijest

Na temelju članka 29. stavak 5. Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“ br. 20/18 ), objavljuje se

O B A V I J E S T

o početku javnog uvida u Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem

u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Gospića

 

 

 

I

Javni uvid u Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Gospića obavit će se u trajanju od 15 dana, počevši od 15.svibnja 2018. godine do 29. svibnja 2018. godine, zaključno sa 14,00 sati.

II

Javni uvid u Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Gospića može se obaviti svakog radnog dana u razdoblju iz prethodne točke u vremenu od 09,00 do 14,00 sati u prostorijama Grada Gospića, Trg Stjepana Radića 14.

III

Do zaključenja javnog uvida zainteresirane osobe mogu dati pismene primjedbe, prijedloge i prigovore. Pisane primjedbe, prijedlozi i prigovori dostavljaju se na adresu: Grad Gospić, Budačka 55, 53000 Gospić.

Primjedbe i prijedlozi koji nisu čitljivo napisani i potpisani imenom i prezimenom uz navođenje adrese podnositelja neće se uzeti u obzir. O dostavljenim primjedbama, prijedlozima i prigovorima odlučit će Gradsko vijeće Grada Gospića u roku od 30 dana od zaključenja javnog uvida.

GRADONAČELNIK

Karlo Starčević

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting