Utorak, Svibanj 22, 2018

Za građane Gospića otvoren EE info ured

ee info ured

Program Ujedinjenih naroda za razvoj u Hrvatskoj (UNDP Hrvatska) i Grad Gospić, danas su u Kulturno informativnom centru Gospić svečano otvorili EE info ured, namijenjen informiranju i educiranju građana o mjerama energetske efikasnosti koje mogu primjeniti u svom vlastitom domu ili uredu. Edukacija građana jedan je od koraka provedbe projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama u Republici Hrvatskoj (SGE).

Info ured za energetsku efikasnost (EE info ured) otvara se s ciljem besplatne edukacije građana o energetskoj efikasnosti odnosno EE proizvodima i sustavima u sklopu provedbe projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama u Republici Hrvatskoj (SGE). Građani će od educiranih energetskih savjetnika moći dobiti relevantne informacije o tome na koji način efikasnije korisiti energiju i vodu te savjete o primjeni različitih energetski efikasnih sustava kao i sustava za iskorištavanje obnovljivih izvora energije.

 EE info ured nalazi se u prostorijama Gradskog upravnog odjela za komunalnu djelatnost, stanovanje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, na Trgu Stjepana Radića 14, u prizemlju, i za upite građana bit će dostupan od rujna ove godine, jednom tjedno (srijedom), od 08:00-14:00 sati.

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting