Utorak, Svibanj 22, 2018

7.ožujka 2011.

RADIO GOSPIC

vjesti_radio_GSIako je cijela regularna  sezona protekla bez ikakvih poteškoća završnicu ženske regionalne lige obilježili su skandali. Najprije je Partizan ostao bez organizacije završnog turnira, potom su beograđanke odustale od nastupa na završnici u Šibeniku, umjesto njih je trebalo nastupiti Jedinstvo iz Bijeloga Polja, niti one nisu došle na završnicu, a cijelu situaciju zatvorio je nenastup košarkašica Gospić croatia osiguranja u finalnom susretu protiv domaćina završnice Šibenik Jolly JBS-a. Finale ženske regionalne lige između domaćeg Jolly JBS-a i braniteljica naslova Gospića Croatia osiguranja  nije se odigralo.

Gospić je odbio igrati, iako je ekipa doputovala u Šibenik, jer su smatrali da nova Amerikanka u redovima Šibenčanki Lindsey Wilson ne bi smjela imati pravo nastupa.Na kraju susret je registriran rezultatom 20:0 za Šibenik Jolly JBS. Inače gospićke košarkašice u finale su ušle bez borbe nakon što su košarkašice Jedinstva  odustale od nastupa. Jolly JBS  je u polufinalu  pobijedio Celje 90:65. No, pokazalo se da je to bila jedina odigrana utakmica na Final Fouru. 
Ostaje samo nada da se repovi iz regionalnog natjecanja neće prebaciti na Ligu za prvaka Hrvatske. Naime . Gospić i Jolly međusobni susret drugog kola trebali bi igrati u srijedu.

M.T.

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting