Ponedjeljak, Svibanj 25, 2015
Croatian English French German Italian Russian Spanish

Kultura

Međunarodni dan obitelji

AddThis Social Bookmark Button

dan obitelji_2015_3

19. svibnja 2015. godine s početkom u 11.00 sati u ulici Vile Velebita održano je tradicionalno crtanje kredama po pločniku povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji.
Crtanju su prisustvovala djeca Dječjeg vrtića „Pahuljica“  i učenici razredne nastave Osnovne škole Dr. Jure Turića iz Gospića. 

dan obitelji_2015_1 dan obitelji_2015_2 dan obitelji_2015_4 dan obitelji_2015_5 dan obitelji_2015_6

 

Plesna večer

AddThis Social Bookmark Button

plesna vecer

   

Život je čudo

AddThis Social Bookmark Button

zivot je_cudo

14.04.2015. utorak

Sati:20.00

Ulaz: 40,00 kn

Dvorana Učilišta Gospić

Ulaznice u pretprodaji

   

Regionalno prvenstvo mažoret plesa - REZULTATI

AddThis Social Bookmark Button

mazoretkinje

 

REZULTATI:

Natjecanje se održavalo u četiri kategorije,kadeti, juniori, seniori i solo seniori, u disciplinama: paradni defile, solo program seniorki i koreografirani program, a pobjedničke ekipe nastupit će na državnom natjecanju za mjesec dana u Zadru. 

U kategoriji seniora prvo mjesto je pripalo mažoretkinjama iz Kalia sa otoka Ugljana, drugo mjesto mažoretkinjama grada Gospića i treće pakoškim mažoretkinjama iz Pakoštana.

U kategoriji juniora prvo mjesto su osvojile mažoretkinje iz Biograda na moru, drugo mjesto mažoretkinje grada  Nina, a treće mažoretkinje Gačanke iz  Otočca.

 U kategoriji kadeta - regionalno-  prvo mjesto su osvojile pakoške mažoretkinje iz Pakoštana, drugo Kali sa otoka Ugljana i treće mjesto mažoretkinje grada Zadra i četvrto gospićke mažoretkinje.

U kategoriji solo seniorke, prvo mjesto pripalo je mažoretkinji iz Kalia sa otoka Ugljana, druga je pakoška mažoretkinja, a treća mažoretkinja grada Gospića.

Čestitamo mažoretkinjama grada Gospića na uspješnom nastupu. 

   

Crnogorac u krevetu

AddThis Social Bookmark Button

Poznata urnebesna komedija "Crnogorac u krevetu" još jednom kreće na hrvatsku turneju u ožujku, dok nas u travnju očekuje turneja po Slavoniji. Sve započinje upravo u Gospiću 27.03.

Vjerojatno najposjećenija komedija ovih prostora, sa Predragom Šuškavćevićem u glavnoj ulozi završava u HKD na Sušaku u Rijeci.

Riječ je o predstavi koja se bavi načinom razmišljanja, djelovanja i života prosječnog crnogorskog para. Upravo spomenuti mentalitet, koji je ugrađen u sve sfere života čini djelo originalnim i omogućuje glumcima održavanje publike nasmijanom puna dva sata. Ovaj put u glavnoj ulozi sa Peđom Šuškavćevićem igra glumica Ana Šimundža Selski.

O uspjehu ove predstave dovoljno govore uzastopna gostovanja u brojnim gradovima svih dijelova Hrvatske, pri čemu je u Splitu izvedena čak osam puta. Ulaznice se često rasprodaju tjednima prije termina, a bilo je slučajeva i kad se to dogodilo u jednom danu.

Ukoliko želite provesti ugodno vrijeme u dobrom raspoloženju, pridružite nam se.

31.03.  PUČKO OTVORENO UČILIŠTE "DR. ANTE STARČEVIĆ", GOSPIĆ

   

Stranica 1 od 22

izbori mo_2015

prostorni-plan-gospicProgram-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadom
studija reciklaze
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe
hrvatski-institut

Program javnih potreba

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting