Petak, Rujan 22, 2017

Kultura

Plesna večer

plesna vecer

 

Život je čudo

zivot je_cudo

14.04.2015. utorak

Sati:20.00

Ulaz: 40,00 kn

Dvorana Učilišta Gospić

Ulaznice u pretprodaji

   

Regionalno prvenstvo mažoret plesa - REZULTATI

mazoretkinje

 

REZULTATI:

Natjecanje se održavalo u četiri kategorije,kadeti, juniori, seniori i solo seniori, u disciplinama: paradni defile, solo program seniorki i koreografirani program, a pobjedničke ekipe nastupit će na državnom natjecanju za mjesec dana u Zadru. 

U kategoriji seniora prvo mjesto je pripalo mažoretkinjama iz Kalia sa otoka Ugljana, drugo mjesto mažoretkinjama grada Gospića i treće pakoškim mažoretkinjama iz Pakoštana.

U kategoriji juniora prvo mjesto su osvojile mažoretkinje iz Biograda na moru, drugo mjesto mažoretkinje grada  Nina, a treće mažoretkinje Gačanke iz  Otočca.

 U kategoriji kadeta - regionalno-  prvo mjesto su osvojile pakoške mažoretkinje iz Pakoštana, drugo Kali sa otoka Ugljana i treće mjesto mažoretkinje grada Zadra i četvrto gospićke mažoretkinje.

U kategoriji solo seniorke, prvo mjesto pripalo je mažoretkinji iz Kalia sa otoka Ugljana, druga je pakoška mažoretkinja, a treća mažoretkinja grada Gospića.

Čestitamo mažoretkinjama grada Gospića na uspješnom nastupu. 

   

Crnogorac u krevetu

Poznata urnebesna komedija "Crnogorac u krevetu" još jednom kreće na hrvatsku turneju u ožujku, dok nas u travnju očekuje turneja po Slavoniji. Sve započinje upravo u Gospiću 27.03.

Vjerojatno najposjećenija komedija ovih prostora, sa Predragom Šuškavćevićem u glavnoj ulozi završava u HKD na Sušaku u Rijeci.

Riječ je o predstavi koja se bavi načinom razmišljanja, djelovanja i života prosječnog crnogorskog para. Upravo spomenuti mentalitet, koji je ugrađen u sve sfere života čini djelo originalnim i omogućuje glumcima održavanje publike nasmijanom puna dva sata. Ovaj put u glavnoj ulozi sa Peđom Šuškavćevićem igra glumica Ana Šimundža Selski.

O uspjehu ove predstave dovoljno govore uzastopna gostovanja u brojnim gradovima svih dijelova Hrvatske, pri čemu je u Splitu izvedena čak osam puta. Ulaznice se često rasprodaju tjednima prije termina, a bilo je slučajeva i kad se to dogodilo u jednom danu.

Ukoliko želite provesti ugodno vrijeme u dobrom raspoloženju, pridružite nam se.

31.03.  PUČKO OTVORENO UČILIŠTE "DR. ANTE STARČEVIĆ", GOSPIĆ

   

Klupko

klupko

   

Stranica 10 od 31

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadom
studija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting