Utorak, Svibanj 22, 2018

Obrazovanje

Poziv na seminar „ZA RAZVOJ RURALNIH KRAJEVA“ OBRAZOVANJE ZA RURALNI TURIZAM

U organizaciji Turističke zajednice Ličko-senjske županije, Hrvatske udruge za turizam i.ruralni razvoj „Klub članova Selo i Hrvatske udruge za turističke i kulturne rute „Tur Kultur“,

27. (utorak) i 28. (srijeda) veljače 2018. god. u Kulturno informativnom centru Gospić,

održat će se seminar-OSMIŠLJAVANJE TURISTIČKOG PROIZVODA U RURALNOM I KULTURNOM TURIZMU-prvenstveno namijenjen turističkim interpretatorima, turističkim vodičima, lokalnim turističkim agencijama, potencijalnim i registriranim OPG-ima, turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnim područjima i ruralnom turizmu te svima onima koji rade na području ruralnog turizma.

Seminar je za sve sudionike besplatan, a polaznici će dobiti Uvjerenje o sudjelovanju na seminaru.

Poziv na seminar

Program

Prijavni obrazac

 

Poziv za volontiranje

Želiš li se uključiti u aktivnosti Lokalnog volonterskog centra Gospić,

steći dodatna znanja i vještine?

Prijavi se na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript / Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript / 099/410-4951 ili osobnim

dolaskom (trenutno na adresu Budačka 12, KIC (ured LEA-e))

I postani volonter!

Postani volonter

Lokalni volonterski centar Gospić nudi ti:

Opširnije: Poziv za volontiranje

   

Postavljanjem zastave Dječjeg tjedna započela događanja vezana za djecu i o djeci

DSCN0033Danas su u centru Gospića zamjenica gradonačelnika Kristina Prša i članica Društva Naša djeca grada Gospića Tamara Lujić postavile zastavu Dječjeg tjedna. Postavljanjem zastave koju su izradila djeca i tete iz Dječjeg vrtića Pahuljica i simbolično je započeo Dječji tjedan u gradu Gospiću, od 2. do 8. listopada 2017.godine.

U ovom tjednu roditelje, stručne djelatnike, a posebno svu djecu sa područja grada očekuje mnoštvo događanja. Održat će se stručna Tribina o položaju, pravima i potrebama djece i mladih u gradu Gospiću, te edukativne radionice „Upoznajmo svoja prava". Četiri dana za redom prikazivat će se animacijski film „The emoji movie". Djeca će moći sudjelovati u Bajkaonici lutkarske skupine DND Gospić. Upriličit će se i predstavljanje knjige za djecu „Afra", autorice Anđe Marić. Bit će tu izložbi dječjih radova i raznih likovnih radionica. Posebno je zanimljivo za izdvojiti događanje tzv. „Vremenski trezor" – koje upriličuju učenici 4. razreda OŠ dr. Jure Turić. Oni će tako pohraniti pisma koja će za četiri godine kad budu u 8. razredu otvoriti i pročitati.

Ljubav djeci_prije_svega

   

Pozivnica na Tribinu o položaju, pravima i potrebama djece i mladih u gradu Gospiću i okolici

Pozivamo Vas da se uključite u obilježavanje Dječjeg tjedna koji će se ove godine održati od 2. do 8. listopada 2017. godine u organizaciji Društva Naša djeca grada Gospića. U okviru obilježavanja Dječjeg tjedna Odjel za nastavničke studije u Gospiću Sveučilišta u Zadru organizira tribinu Položaj, prava i potrebe djece i mladih u gradu Gospiću i okolici, 2. listopada 2017. u 17 sati u prostorima Odjela (dr. A. Starčevića 12, 1.kat,predavaonica br.5). Radujemo se Vašem dolasku!

different-nationalities-1743392 _340

   

LAG LIKA Vas poziva na radionicu „Recikliranje“

U okviru projekta „Cirkularna ekonomija u Gradu Gospiću“ LAG LIKA organizira predavanje o recikliranju u subotu, 12.11.2016. u 11.00 sati u Kulturno informativnom Centru Gospić, Budačka 12.

Cilj projekta „Cirkularna ekonomija u Gradu Gospiću“ je potaknuti aktivniju ulogu pojedinca u cirkularnoj ekonomiji kroz edukativne aktivnosti usmjerene na zaštitu okoliša i očuvanje prirodne baštine. Cirkularna ekonomija poštuje kruženje tvari u prirodi, sve što uzimamo iz prirode primjenjujući cirkularnu ekonomiju vraćamo u prirodu i to na način da joj ne naškodimo.

Projekt „Cirkularna ekonomija u Gradu Gospiću“ sufinancira Grad Gospić kroz Javni poziv za sufinanciranje programa, projekata i manifestacija u području turizma, zaštite okoliša i održivog razvoja.

Poziv i najava Radionice se nalazi u nastavku.

poziv_predavanje-recikliranje

najava-za-predavanje-o-recikliranju

   

Stranica 2 od 5

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting