Srijeda, Siječanj 17, 2018

POU

jezici 2018_Medium

POU

jezici u_turizmu_2018_Large

Gospić Događanja

Obilježavanje Dječjeg tjedna- otvoren Kutić dječjeg čitanja

DSCN4632

Povodom obilježavanja međunarodnog Dječjeg tjedna izaslanstvo Grada Gospića posjetilo je Dječji odjel  Opće bolnice Gospić. Ovom prigodom otvoren je novoformirani Kutić dječjeg čitanja. Knjige za kutić donirala je Samostalna narodna knjižnica Gospić, Društvo naša djeca kao i  Dječje Gradsko vijeće Grada Gospića.

U svom obraćanju zamjenica gradonačelnika gđa Marta Grgurić istaknula je kako Grad Gospić kontinuirano prati i potpomaže ovakve akcije što potvrđuje i status  Grad - prijatelj djece. Kutić dječjeg čitanja formiran je s ciljem lakšeg i ugodnijeg boravka naših najmlađih sugrađana koji provode vrijeme na odjelu tijekom svog liječenja. Prisutnima se obratila i ravnateljica Opće bolnice Gospić gđa Sandra Čubelić zahvalivši svima koji su na bilo koji način doprinijeli ovoj lijepoj gesti. 

 

Dječji tjedan 2014.

djecji tjedan_2014

   

Jesen u Lici 2014.

jesen u_lici_2014

Program događanja

   

Javna vatrogasna postrojba Gospić i DVD Pazarište još bolje opremljeni

vatrogasci 2014

U prostorima JVP Gospić upriličena je prigodna svečanost na kojoj je gradonačelnik Petar Krmpotić predao Javnoj vatrogasnoj postrojbi Gospić  novo vatrogasno vozilo (cisternu), a DVD-u Pazarište cisternu koju je do sada koristila JVP Gospić.   
Nazočnima su se uz gradonačelnika Krmpotića koji je iskazao zahvalnost vatrogascima na svemu učinjenom do sada u zaštiti i spašavanju ljudi i dobara na području grada Gospića, obratili zapovjednik JVP Gospić, Mile Asić i glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković. Zapovjednik Tucaković je iskoristio  nazočnost  svih žurnih službi sa područja grada koje su pomagale prilikom poplava u Slavoniji, te im se zahvalio za nesebičan doprinos koji su pružili tom prilikom ugroženom stanovništvu.

Prije svečanosti predaje vozila, gospićki župnik mons.Mile Čančar  u Katedrali NBDM predvodio  je svetu misu, na kojoj je uz  gradonačelnika Petra Krmpotića, zamjenika gradonačelnika Ivana Biljana, glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića, predstavnike svih žurnih  službi sa područja grada Gospića, bio  nazočan i general Mladen Markač.

Tijekom mise msgr. Čančar blagoslovio je nove vatrogasne zastave Javne vatrogasne postrojbe Gospić i DVD-a Pazarište. 
Nakon svete mise položen je vijenac i zapaljene su svijeće na Spomenik poginulim hrvatskim braniteljima i žrtvama Domovinskog rata. 

JVP 025 JVP 026 JVP 032

   

Radionica "Vizija u akciji"

radionica-2014-09-18

SYNCRO TRENING CENTARPOZIVA VAS NA BESPLATNE RADIONICE OSOBNOG RAZVOJA

„VIZIJA U AKCIJI“

 

 

Utorak, 7. listopada 2014.

18.00 -21.00 h,

dvorana KIC – a Gospić

 

Opširnije

   

Stranica 24 od 43

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting