Subota, Studeni 18, 2017

Gospić Događanja

Javna vatrogasna postrojba Gospić i DVD Pazarište još bolje opremljeni

vatrogasci 2014

U prostorima JVP Gospić upriličena je prigodna svečanost na kojoj je gradonačelnik Petar Krmpotić predao Javnoj vatrogasnoj postrojbi Gospić  novo vatrogasno vozilo (cisternu), a DVD-u Pazarište cisternu koju je do sada koristila JVP Gospić.   
Nazočnima su se uz gradonačelnika Krmpotića koji je iskazao zahvalnost vatrogascima na svemu učinjenom do sada u zaštiti i spašavanju ljudi i dobara na području grada Gospića, obratili zapovjednik JVP Gospić, Mile Asić i glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković. Zapovjednik Tucaković je iskoristio  nazočnost  svih žurnih službi sa područja grada koje su pomagale prilikom poplava u Slavoniji, te im se zahvalio za nesebičan doprinos koji su pružili tom prilikom ugroženom stanovništvu.

Prije svečanosti predaje vozila, gospićki župnik mons.Mile Čančar  u Katedrali NBDM predvodio  je svetu misu, na kojoj je uz  gradonačelnika Petra Krmpotića, zamjenika gradonačelnika Ivana Biljana, glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića, predstavnike svih žurnih  službi sa područja grada Gospića, bio  nazočan i general Mladen Markač.

Tijekom mise msgr. Čančar blagoslovio je nove vatrogasne zastave Javne vatrogasne postrojbe Gospić i DVD-a Pazarište. 
Nakon svete mise položen je vijenac i zapaljene su svijeće na Spomenik poginulim hrvatskim braniteljima i žrtvama Domovinskog rata. 

JVP 025 JVP 026 JVP 032

 

Radionica "Vizija u akciji"

radionica-2014-09-18

SYNCRO TRENING CENTARPOZIVA VAS NA BESPLATNE RADIONICE OSOBNOG RAZVOJA

„VIZIJA U AKCIJI“

 

 

Utorak, 7. listopada 2014.

18.00 -21.00 h,

dvorana KIC – a Gospić

 

Opširnije

   

Tamo gdje tuga spava

tamo gdje_tuga_spava

   

Ljubav po lički

ljubav po_licki

   

Službeno najavljena 16. izložba tradicijskih proizvoda Jesen u Lici

jesen u_lici

U Kabinetu župana Ličko-senjske županije održana je konferencija za medije na kojoj je najavljena nadolazeća XVI. po redu manifestacija Jesen u Lici koja je s godinama stekla status najznačajnije gospodarske, kulturne i etno manifestacije u Ličko-senjskoj županiji. Konferenciji  su nazočili zamjenica župana gđa. Ivana Tomaš, ispred suorganizatora Grada Gospića zamjenica gradonačelnika gđa. Marta Grgurić, ravnatelj LIRA-e g. Drago Vlainić i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Ličko-senjske županije gđa. Ana Rukavina-Stilinović.

Opširnije

   

Stranica 24 od 43

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadom
studija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting