Utorak, Svibanj 22, 2018

Gospić Događanja

Blues festival

Samo kod nas tri dana glazbe i opuštanja uz Blues u Kulturno Informativnom Centru Gospić dana 15/16/17.07.2011. u 22 sata. dođite i zabavite se uz vrhunsku Blues glazbu s bendovima : Sunnysiders, Olovni Ples, Telefon Blues Band, Blues of taste, Carl Reuter & the Harpoons.. U sklopu Blues festivala možete se i sami iskušati u sviranju gitare,bass gitare i klaviatura u 3 dana besplatnoga tečaja gdje možete vidjeti dali i vi imate šlifa i ukusa s gitarom, bassom i klaviaturom, a možda ste i sposobni za smostalno snimanje i produciranje glazbe!!

za više informacija kontaktrijate nas putem telefona ili emaila - 053/658975 - Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Dođite i ne propustite ovo vrhunsko zabavno događanje i opustite se uz slušanje bluesa... ULAZ BESPLATAN!

 

Tečaj gitare


Tecaj_gitarePrijavi se na besplatni tečaj gitare, basa, klavijatura pod vodstvom vrhunskih profesionalnih imena domaće glazbene scene, Zvonimira Bučevića – Buča (basist najpoznatiji po svom djelovanju u rock sastavima Parni valjak i Boa. Surađivao je i surađuje s brojnim glazbenicima s domaće scene.) i Nebojše Buhina (gitarista, dobitnik raznih svjetskih i domaćih nagrada. Svira u bluse sastavu Nebo & Downstrokes, koji su kao prvi hrvatski band učestvovali na "26. International blues challenge"-u u Memphisu.)

Tečaj se održava od 15.-17. srpnja u trajanju od 16:30 – 20:00 sati, KIC (atrij), u sklopu Bluse festivala.

Prijave na tel:053/658-975, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

   

Gospićka rock scena 2011

Groks_2011

   

Stranica 46 od 46

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting