Srijeda, Siječanj 17, 2018

POU

jezici 2018_Medium

POU

jezici u_turizmu_2018_Large

Gospić Događanja

cestitka

 

Održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića

sjednica20 06U Gradskoj vijećnici Grada Gospića 20. lipnja 2017. godine, održana je konstituirajuća sjednica Gradskog Vijeća Grada Gospića. Prema uobičajenom protokolu sjednicu je otvorio predstojnik Državne uprave Ličko-senjske županije Darko Banić.

Nakon lokalnih izbora koji su održani 21. i 28. svibnja ove godine u sastav Gradskog vijeća Grada Gospića ušlo je ukupno 17 vijećnika. Njih 9 sa koalicijske liste HDZ-HSS- HSP AS, 6 sa liste HSP-a, 1 sa liste SDP-a, te 1 sa liste grupe birača.

Za predsjednika novog saziva Gradskog vijeća sa 9 glasova za, 7 protiv i 1 suzdržanim iz redova većine izabran je Petar Radošević (HDZ), a za potpredsjednika Zdravko Župan (HSS).

Novoformirano Gradsko vijeće izabralo je i članove Mandatnog povjerenstva, Odbora za izbor i imenovanje i Odbora za proračun i financije. Radi se o stalnim radnim tijelima Vijeća koja su propisana Statutom Grada Gospića.

Na samom kraju sjednice vijećnicima su se prigodnim riječima obratili gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević i novoizabrani predsjednik Gradskog vijeća Petar Radošević.

U svom obraćanju gradonačelnik Karlo Starčević izrazio je želju za napretkom i boljitkom Grada Gospića na dobrobit svih građana, dok je novoizabrani predsjednik Gradskog vijeća Petar Radošević zahvalio svim građanima na ukazanom povjerenju, pritom naglasivši kako se nada konstruktivnoj suradnji s izvršnom vlasti.

   

SAZVANA KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA DANA 20.06.2017. U 11 SATI

Dana 20. lipnja. 2017. godine, Državna uprava Ličko - senjske županije saziva konstituirajuću sjednicu Gradskog vijeća Grada Gospića u 11:00 sati u Gradskoj vijećnici na adresi Gospić, Budačka 55.  

             Utvrđen je sljedeći dnevni red:

               ( utvrđivanje kvoruma )

            1. Izbor mandatnog povjerenstva

            2. Izvješće mandatnog povjerenstva i verifikacija mandata

    -  utvrđivanje člana Gradskog vijeća koje će predsjedavati sjednicom do izbora predsjednika

    -  svečana prisega članova Gradskog vijeća

3. Izbor Odbora za izbor i imenovanje

4. Izbor predsjednika i potpredsjednika Gradskog vijeća

PDF OBRAZAC 

   

PRIMOPREDAJA VLASTI U GOSPIĆU

primopredaja2017aU ponedjeljak 12. lipnja 2017.godine upriličena je primopredaja vlasti između novoizabranog gradonačelnika Karla Starčević i dosadašnjeg gradonačelnika Petra Krmpotića .

Primopredaja je održana na temelju Zakona o postupku primopredaje vlasti u lokalnoj, područnoj (regionalnoj) samoupravi, te je dosadašnji gradonačelnik Petar Krmpotić predao Primopredajno izvješće novoizabranom gradonačelniku Karlu Starčeviću.

Primopredaji su nazočili dosadašnji zamjenici Marta Grgurić i Ivan Biljan i novoizabrani zamjenici Kristina Prša i Ivica Tomljenović.

Medijima se prvi obratio dosadašnji gradonačelnik Petar Krmpotić : „Koristim priliku da još jednom čestitam gospodinu Starčeviću i njegovim zamjenicima. Potpisali smo zapisnik o primopredaji i gospodinu Starčeviću želim sve najbolje u vođenju Grada.

Ponosan sam na sve ono što smo do sada napravili. U sve četiri godine mandata smo imali bezuvjetno mišljenje revizije. Novom vodstvu želim puno uspjeha.“

Novoizabrani gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević zahvalio se Krmpotiću i istaknuo: „Radit ću na dobrobit svih građana ovoga grada. Vjerujem u dobru suradnju sa gospodinom Krmpotićem u Vijeću, jer samo na takav način, bez opstrukcije, možemo usmjeriti Gospić prema prosperitetu i boljitku koji građani zaslužuju.“

   

Prokleta avlija

Prokleta avlija_plakat

1. lipnja 2017. četvrtak

Sati: 20.00 ; Ulaz slobodan

Dvorana Učilišta Gospić

  • Besplatne ulaznice možete preuzeti na blagajni Učilišta 
   

Stranica 8 od 43

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting