2018. godina

Dokumenti:

 

Javni pozivi za 2018. godinu:

 

Odluka temeljem Javnog poziva za potporu provedbi programa, projekata i manifestacija udruga u 2018. godini


2017. godina

Dokumenti:

Javni pozivi za 2017. godinu:

VAŽNO ! Obavijest o ranijem zatvaranju Javnog poziva za sufinanciranje projekata prijavljenih na međunarodne fondove

Dana 21. studenog 2017. godine zatvara se navedeni Javni poziv zbog preusmjeravanja planiranih financijskih sredstava,  temeljem Rebalansa Proračuna Grada Gospića, na druge rashode i iz razloga što do dana donošenja Rebalansa nije bilo zainteresiranih po ovom Javnom pozivu.

 


2016. godina

Dokumenti:

Javni pozivi:

 


RADIONICE:

  • Pozivamo sve zainteresirane udruge na radionicu vezanu za Javni poziv Grada Gospića za prijavu programa, projekata i manifestacija u području branitelja i stradalnika

Radionica će se održati 12. veljače 2016. godine s početkom u 13,00 sati u konferencijskoj dvorani Kulturno informativnog centra Gospić, Budačka 12

  • Pozivamo sve zainteresirane udruge na radionicu vezanu za Javni poziv Grada Gospića za prijavu na:

– Javni poziv za sufinanciranje programa, projekata i manifestacija udruga u području kulture

– Javni poziv za sufinanciranje programa, projekata i manifestacija udruga u području turizma, zaštite okoliša i održivog razvoja

– Javni poziv za prijavu programa u području javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Gospića

Radionica će se održati 11. veljače 2016. godine s početkom u 13,00 sati u konferencijskoj dvorani Kulturno informativnog centra Gospić, Budačka 12

  • Pozivamo sve zainteresirane udruge na radionicu vezanu za Javni poziv Grada Gospića za prijavu programa, projekata i manifestacija u području djece, mladih i zajednice te u području zdravstvene zaštite i socijalne skrbi Grada Gospića.

Radionica će se održati 08. veljače 2016. godine s početkom u 13,00 sati u dvorani Kulturno informativnog centra Gospić, Budačka 12.

  • Pozivamo sve zainteresirane udruge na radionicu vezanu za Javni poziv Grada Gospića za prijavu programa, projekata i manifestacija u području sportsko rekreativnih aktivnosti.

Radionica će se održati 04. veljače 2016. godine s početkom u 13,00 sati u dvorani Kulturno informativnog centra Gospić, Budačka 12.

  • Pozivamo sve zainteresirane udruge na radionicu vezanu za Javni poziv Grada Gospića za institucionalnu podršku udrugama u 2016. godini.

Radionica će se održati 01. veljače 2016. godine s početkom u 13,00 sati u konferencijskoj dvorani Kulturno informativnog centra Gospić.

Back to top