5. regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika-Karlovac

5. regionalni Forum obiteljskog smještaja, najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača Ličko-senjske i Karlovačke županije, održat će se u Otočcu u subotu, 4. svibnja, u Gackom pučkom otvorenom učilištu.

Jednodnevno događanje ponudit će pregršt tema atraktivnih iznajmljivačima. Prvi dio Foruma bit će rezerviran za institucionalne teme poput promjena i novosti u zakonodavstvu, predstavljanja jedinstvene kreditne linije Ministarstva turizma i Hrvatske banke za obnovu i razvitak za financiranje ulaganja privatnih iznajmljivača i ponude poslovnih banaka za financiranje projekata u turizmu. U drugom dijelu Foruma u dinamičnom tempu predstavit će se trendovi u obiteljskom smještaju, novi alati za unapređivanje kvalitete obiteljskog smještaja i projekti brendiranja smještaja. Ni ovoga puta neće izostati primjeri dobre prakse i predstavljanje novih projekata u destinaciji koji će otvoriti mogućnosti suradnje i promocije iznajmljivača i njihovih kapaciteta. Kako cilj Foruma nije samo okupiti i obrazovati pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu, već ih umrežiti s proizvođačima i dobavljačima proizvoda i usluga za obiteljski smještaj, za iznajmljivače je pripremljen B2B izložbeni prostor sa specijaliziranom ponudom proizvoda i usluga uz izravne prezentacije krajnjim kupcima.

Organizator Foruma je Sekcija zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika – Karlovac, koja djeluje pri ŽK Karlovac i Otočac, u suradnji s turističkim zajednicama Karlovačke i Ličko-senjske županije, a partner je Gacko pučko otvoreno učilište.

Program foruma možete vidjeti OVDJE.

Molimo svoj dolazak potvrdite na e-mail: ibanic@hgk.hr.

 

 

 

Back to top