Picklemania stiže na Trg Stjepana Radića!

Picklemania

U nedjelju, 29. rujna od 16 do 18 sati na Trgu Stjepana Radića u Gospiću, održat će se prvi javni pickleball događaj u Hrvatskoj.

Pickleball je relativno nov i brzorastući sport koji u posljednjih nekoliko godina stječe popularnost diljem svijeta. Nastao kao kombinacija tenisa, badmintona i stolnog tenisa, igra se na manjem terenu s reketom i laganom plastičnom lopticom s rupicama. Ovaj dinamičan i zabavan sport iznimno je prilagodljiv za sve dobne skupine i razine fizičke spremnosti, što ga čini idealnim za obiteljske sportske aktivnosti.

Organizatori ističu da je ovo prvi put da se pickleball, kao sportski događaj, održava na javnoj površini u Hrvatskoj. “Cilj nam je približiti ovaj zanimljiv i pristupačan sport svim generacijama, posebice djeci i mladima, te stvoriti priliku za zajedničko druženje i rekreaciju”, istaknuo je Dino Jelić, provoditelj aktivnosti.

Na događaju će sudionici imati priliku naučiti osnovna pravila i tehnike pickleballa uz stručnu pomoć voditelja i volontera. Također, bit će organizirane kratke utakmice kako bi svi mogli isprobati svoje vještine.

Picklemania u Gospiću ne predstavlja samo priliku za sportsku aktivnost, već i za okupljanje te promociju zdravog načina života. Sve zainteresirane organizatori pozivaju da se pridruže, bez obzira na prethodno sportsko iskustvo.

Događaj će se održati u nedjelju, 29. rujna, od 16 do 18 sati na Trgu Stjepana Radića u Gospiću. Ulaz je slobodan i svi ste dobrodošli!

Za sva dodatna pitanja i informacije, stojim na raspolaganju. 
S poštovanjem,
Marija Ružić

Pickleball club Nikola Tesla Croatia
095/199-0715

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Gospić

38. sjednica Gradskog vijeća

REPUBLIKA HRVATSKALIČKO-SENJSKA ŽUPANIJAGRAD GOSPIĆGRADSKO VIJEĆEKLASA: 024-01/24-01/13URBROJ: 2125-1-01-24-01Gospić, 25. rujna 2024. godine   Na temelju članka 35. Statuta Grada Gospića („Službeni vjesnik Grada Gospića“ br. 7/09,

Događanja

NEVJEROJATAN DOGAĐAJ! U GOSPIĆU GOSTUJE TEATAR EXIT

Nevjerojatan događaj U virtuoznoj kazališnoj i glumačkoj igri, punoj kalamburičnih zapleta u stilu suvremenekomedije dell’ arte četvero novih mladih glumaca – Filip Detelić, Anja Matković,

Skip to content