Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/gospim/inc/plugins/wordpress-print-posts/public/class-wordpress-print-posts-public.php on line 422
Grad Gospić
Novosti, natječaji, javna nabava, događaji i turističke informacije Grada
Bespovratna EU sredstva za poljoprivrednike
https://gospic.hr/bespovratna-eu-sredstva-za-poljoprivrednike/

Bespovratna EU sredstva za poljoprivrednike

Objavljeno 1. siječnja 2022. | Gospic.hr

Kategorije: , ,

Poljoprivrednici budite spremni u 2022. godini i pripremite se za natječaje koje je objavila Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju:

  1. Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš. - Rok za podnošenje zahtjeva za potporu je od 1. ožujka do 27. travnja 2022. godine.
  2. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – ulaganja u tov svinja. - Rok za podnošenje zahtjeva za potporu je od 1. ožujka do 27. travnja 2022. godine.
  3. Korištenje obnovljivih izvora energije. - Rok za podnošenje zahtjeva za potporu je od 1. ožujka do 27. travnja 2022. godine.
  4. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava– ulaganja u sjemensku i rasadničarsku proizvodnju. - Rok za podnošenje zahtjeva za potporu je od 1. veljače do 30. ožujka 2022. godine.