Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/gospim/inc/plugins/wordpress-print-posts/public/class-wordpress-print-posts-public.php on line 422
Grad Gospić
Novosti, natječaji, javna nabava, događaji i turističke informacije Grada
Božićna čestitka gradonačelnika
https://gospic.hr/bozicna-cestitka-gradonacelnika/

Božićna čestitka gradonačelnika

Objavljeno 23. prosinca 2020. | Gospic.hr

Kategorije: ,

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

 u iščekivanju smo Božića, rođenja Isusa Krista  čovjekova spasitelja, ali i okončanja godine koja je po jednome ipak bila drugačija od dosadašnjih. Pandemija koronavirusa koja je okovala cijeli svijet donijela je svakome od nas ponaosob brojne izazove u privatnom i profesionalnom životu. Život je proteklih mjeseci između ostalog testirao našu solidarnost, spremnost na odricanje i  na neki način, našu poniznost.

No ono što je puno važnije je to, da su nas ovi izazovi učinili jačima i spremnijima da kada sve ovo bude iza nas, sa puno više zajedništva tolerancije i dostojanstva nastavimo izgrađivati naš grad i bolje sutra.

 

U godini pred nama očekuje nas završetak projekata koje smo započeli, ali i otvaranje nekih novih, a sve sa ciljem da Grad Gospić učinimo mjestom poželjnog i ugodnog življenja.

Pozivam Vas kao i do sada, da budete aktivni sudionici u razvoju i životu našeg Grada. Svaki vaš prijedlog, sugestija, primjedba pa i kritika biti će dobrodošli.

           

Dragi sugrađani,

u ovim izazovnim vremenima kada nam je Božji blagoslov potrebniji nego ikad, od srca Vam želim blagoslovljen i sretan Božić, a Nova 2021. godina neka vam svima donese zdravlje, duhovnu obnovu, životnu radost i bolje sutra.  

 

Gradonačelnik Karlo Starčević sa suradnicima