Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/gospim/inc/plugins/wordpress-print-posts/public/class-wordpress-print-posts-public.php on line 422
Grad Gospić
Novosti, natječaji, javna nabava, događaji i turističke informacije Grada
Dan inteligencije
https://gospic.hr/dan-inteligencije/

Dan inteligencije

Objavljeno 19. rujna 2011. | Gospic.hr

Kategorija:

Intelligence-Day

Hrvatska Mensa po drugi puta sudjeluje u međunarodnom Danu inteligencije, u kome je prošle godine sudjelovalo 19 zemalja diljem svijeta, a u Hrvatskoj su tom prigodom testiranja inteligencije održana u 7 gradova. Ove godine očekuje se još veći odaziv svjetskih Mensi, a Dan inteligencije će biti samo jedan od niza događaja u okviru manifestacije Mensa Brilliant, kojom će se obilježiti 65. obljetnica od osnivanja svjetske udruge Mensa.

Budući da Hrvatska Mensa za Dan inteligencije nastoji održavati testiranja u gradovima u kojima dosad još nije održala testiranje te u gradovima u kojima rijetko održava testiranja, 1. listopada 2011. testiranja inteligencije će se održati u Čakovcu, Gospiću, Ogulinu, Osijeku, Poreču, Sisku i Šibeniku, a od 26. do 30. rujna testiranja će se održavati u Zagrebu. Kako bi se pristup testiranju omogućio što većem broju pristupnika, cijena testiranja za on-line prijave i uplate do 15. rujna je samo 50 Kn, za on-line prijave i uplate od 16. rujna cijena će biti 70 Kn, a za prijave i uplate na dan održavanja testiranja 80 kn.