Dječji tjedan

U sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna zamjenica gradonačelnika Grada Gospića gospođa Marta Grgurić i zamjenik gospodin Ivan Biljan sa suradnicima posjetili su u 9:00 sati djecu u Dječjem vrtiću „Pahuljica“ u Gospiću. Ovom prilikom zamjenica gradonačelnika pozdravila je sve prisutne u ime gradonačelnika i svoje osobno ime te im je čestitala Dječji tjedan. Tijekom posjeta djeci su predani prigodni darovi, drvene bojice, flomasteri, glinemol, vodene bojice, kolaž papir, hamer papiri i ostali pribor potreban za rad.
Isto tako, izaslanstvo Grada Gospića iskoristilo je priliku da i kod najmlađih stanovnika podigne svijest o zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti te su im podijeljene Bojanke pod nazivom Klima i energija za veliku i malu djecu, a odgojiteljicama Priručnik „Odgoj djece predškolske dobi za održivi razvoj i racionalno korištenje energije“.
Ova promotivno-informativna kampanja u sklopu je Mjere 2. Akcijskog plana održivog razvitka Grada Gospića.

 U 10:00 sati izaslanstvo Grada Gospića posjetilo je Osnovnu školu Dr. Jure Turić te se tom prigodom zadržalo u razgovoru sa predsjednicima razrednih odjela razredne i predmetne nastave te stručnim djelatnicima škole. Učenici su poklonili zamjenici gradonačelnika prigodni dar te su izrazili svoje zadovoljstvo do sada učinjenim ulaganjima u školi.

 Djecji tjedan 2012 2 Djecji tjedan 2012 3 Djecji tjedan 2012 4 Djecji tjedan 2012 5 Djecji tjedan 2012 6 Djecji tjedan 2012

Back to top