Dodijeljene nagrade „Zeleni cvijet“

I ove godine u organizaciji Turističke zajednice Grada Gospića, a u sklopu 22. međunarodne izložbe „Jesen u Lici“ dodijeljene su  turističke nagrade  „Zeleni cvijet“ – nagrade za najljepše okućnice Grada Gospića.

Projekt VOLIM HRVATSKU dio je trajnih aktivnosti Turističke zajednice Grada Gospića   koji se provodi s ciljem uključivanja što većeg broja subjekata javnog i privatnog sektora u očuvanje, unapređenje i zaštitu okoliša i turističkog prostora te poboljšanje raznovrsnosti kvalitete ukupne turističke ponude.  I ove godine se na raspisan natječaj za najbolje uređenu okućnicu privatne kuće na  području grada prijavilo  više  zainteresiranih i ocjenjivačka komisija imala je pune ruke posla da ocjeni izgled ali i trud i utrošeno vrijeme za uređenje .

Nagrade su dobitnicama uručile zamjenica gradonačelnika Kristina Prša i direktorica Turističke zajednice Grada Gospića Maja Strilić.

Za uređenost okućnice privatne kuće „Zeleni cvijet“ sa Brončanim znakom ove godine dobila je gospođa Katica Delač . „Zeleni cvijet“ sa Srebrnim znakom pripao je gospođi Jadranki Blažeković,  dok je gospođi Kati Mihelčić Pavelić, pripala nagrada  „ Zeleni cvijet“  sa  Zlatnim znakom.

Dodijeljena su   priznanja i nagrade najuspješnijim izlagačima na 22. izložbi „Jesen u Lici“.

 

 

 

Back to top