HITNA POMOĆ – 08. i 09.04.2022. – 20 SATI

IZVORNO IME: Ambulance
REDATELJ: Michael Bay    ŽANR: akcija, triler
ULOGE: Eiza González, Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II
TRAJANJE FILMA: 136 min
SADRŽAJ FILMA:
Na ulicama Los Angelesa u samo jednom danu tri života će se zauvijek promijeniti. Riječ je o najvećoj pljački banke u povijesti grada i mogućim plijenom od 32 milijuna dolara.

Kako je došlo do toga?

Odlikovani veteran Will Sharp nema novca za plaćanje troškova liječenja svoje žene. Očajan, zatraži pomoć od osobe od koje to nikako nije smio – svog posvojenog brata Dannya (Jake Gyllenhaal), karizmatičnog kriminalca. Danny ponudi bratu sudjelovanje u velikoj pljački, a kako je život njegove žene na kocki, Will ga ne može odbiti. Stvar pođe po zlu kada braća otmu vozilo hitne pomoći u kojemu se nađu ozlijeđeni policajac u borbi za život kao i medicinska tehničarka Cam Thompson. U bjesomučnoj potjeri bez kraja, braća moraju izbjeći policijske snage cijelog grada, održati svoje taoce na životu i pritom ne ubiti jedan drugoga. Ovo će biti najuzbudljiviji bijeg iz L.A.-a kojeg smo ikad vidjeli.

Online kupovina i rezervacije ulaznica:

https://www.mojekarte.hr/hr/organizer/253/pucko-otvoreno-uciliste-dr-ante-starcevic.html

Temeljem nove Odluke Stožera civilne zaštite vezane za profesionalne kulturno-umjetničke izvedbe, programe i manifestacije obvezno je korištenje medicinskih maski i maski za lice na kino-projekcijama.

Adresa

Ul. Dr. Franje Tuđmana 12, Gospić

Prikaži na Google kartama

Back to top