Prvi muževi bacaju se u vodu

Za sve obožavatelje dobrih komedija i odličnih glumica ove srijede u Gospić stiže pravi zgoditak.

Jedna od najdugovječnijih hrvatskih glumica, Jadranka Elezović, u srijedu 5. lipnja stiže s duhovitom komedijom “Prvi muževi bacaju se u vodu”.

U više od 40 godina umjetničkog staža koje je provela u kazalištu “Kerempuh” obradovala nas je brojnim kazališnim ali i televizijskim ulogama.

Ona posljednja televizijska, babe Stane Skorupović iz serije “Na granici”, donijela joj je novu popularnost i među sasvim mladom publikom što glumicu posebno veseli. Komediju “Prvi muževi bacaju se u vodu” autorski potpisuje jedan od naših najizvođenijih komediografa Matko Elezović te na duhovit način progovara o muško ženskim odnosima iz viđenja šest potpuno geografski i socijalno različitih žena od domaćice, poslovne uspješne žene pa sve do animir dame. Svih 6 likova donosi nam upravo Jadranka Elezović ponovno oduševljavajući publiku  maestralnom glumom. Ne sumnjamo da će nakon popularnih predstava „Vesele žene hrvatske“ i “Vlaška posla” i najnovija komedija “Prvi muževi bacaju se u vodu” jednako oduševiti, razgaliti i nasmijati gospićku publiku.
Dvorana Učilišta Gospić, 5. lipnja 2019., 20.00 sati

Ulaz : 35.00 kn ; umirovljenici, studenti i učenici 20.00 kn

 

 

 

 

Adresa

Ul. Dr. Franje Tuđmana 5, 53 000 Gospić

Prikaži na Google kartama

Back to top