Radionice/predavanja iz područja sportske psihologije

Kulturno Informativni Centar Gospić i Zajednica sportova grada Gospića organiziraju radionice/predavanja iz područja sportske psihologije. Voditeljica radionica/predavačica je profesorica psihologije Vesna Hude koja djeluje kao dječji i sportski psiholog u Zagrebu i Samoboru, a po potrebi i diljem Hrvatske.

Na temelju utvrđenih vrijednosti prema kojima sudionici u sportu usmjeravaju svoje ponašanje, odnosno opća uvjerenja, mišljenja i stavove, roditelji i treneri dobit će preporuke za rad s mladim sportašima. Radit će se na prepoznavanju poželjnih i nepoželjnih ponašanja u komunikaciji, povezivanju nepoželjnih ponašanja s neugodnim emocijama, te poželjnih ponašanja s ugodnim emocijama. Sudionici radionica bit će u prilici prepoznati svoj komunikacijski stil, osvijestiti strategije koje koriste u stresnim situacijama te naučiti još neke nove strategije suočavanja kako bi mogli još bolje komunicirati, odnosno poraditi na međusobnim odnosima na relaciji sportaš – trener – roditelj. To će u konačnici povećati njihovo samopoštovanje, samopouzdanje i motivaciju za bavljenje sportom, kao i prevenirati loše međuljudske odnose, slabije rezultate ili odustajanje od sportskih aktivnosti.

Radionice/predavanja za trenere, sportaše, roditelje sportaša i sve zainteresirane građane održat će se 16. travnja 2019. (utorak) u velikoj dvorani KIC-a Gospić.

Adresa

KIC Gospić

Budačka 12, Gospić

Prikaži na Google kartama

Back to top