Večeras Glumci u Gospiću uz predstavu “Mila Show”

U sklopu manifestacije Srpanj u Gospiću i ove godine, treću godinu za redom, u Gospiću će se održati zanimljiv kulturno-umjetnički  projekt – Glumci u Gospiću (GUG) . Ovaj projekt nastao je u suradnji Grada Gospića i umjetničke organizacije „Art Asić“ koju vodi Gospićanin, umirovljeni plesač i glumac Drago Asić. Cilj ovog projekta je povezivanje glumaca amatera i profesionalaca te razmjena glumačkih iskustava, kao i njegovanje kulturne i  kazališne scene u Gospiću.

Ovogodišnji program kulturnog projekta održat će se večeras, 27. srpnja u 20:30 sati u atriju gospićkog KIC-a, a obuhvaća svečano otvorenje manifestacije nakon čega  će se odigrati kazališna predstava Mila Show u izvedbi Mile Elegović uz goste Karlu Krmpotić i Dragu Asića.

Mila Elegović,Vinko Kraljević, Mladen Čutura, Goran Grgić, Mirela Brekalo, Adalbert Turner Juci, Tonka Mršić… samo su neka od imena naše glumačke scene koja će svojom nazočnošću uveličati ovu manifestaciju. Također, gostovat će i operna pjevačica Blanka Tkalčić.

Naglašavamo kako će se večerašnji program i predstava održati uz strogo poštivanje svih preporuka epidemiologa.

Adresa

KIC Gospić

Budačka 12, Gospić

Prikaži na Google kartama

Back to top