Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/gospim/inc/plugins/wordpress-print-posts/public/class-wordpress-print-posts-public.php on line 422
Grad Gospić
Novosti, natječaji, javna nabava, događaji i turističke informacije Grada
EUROPE GOES LOCAL - Održan sastanak radnog tima
https://gospic.hr/europe-goes-local-odrzan-sastanak-radnog-tima/

EUROPE GOES LOCAL - Održan sastanak radnog tima

Objavljeno 16. ožujka 2022. | Gospic.hr

Kategorija:

U sklopu projekta EUROPE GOES LOCAL – SUPPORTING YOUTH WORK AT THE MUNICIPAL LEVEL održan je sastanak Radnog tima za Grad Gospić.

Članovima je koordinatorica projekta Nikolina Tonković Čorak predstavila Individualni plan Grada Gospića za narednu godinu po kojem će se postupati s ciljem stvaranja pozitivnog okruženja za razvoj rada s mladima na lokalnoj razini.

Pred Radnim timom je provođenje ankete među mladima i evaluacija iste te nakon toga provođenje kratkoročne akcije koja se utvrditi na osnovu želja i potreba mladih osoba.

U narednom razdoblju mladi će prisustvovati sjednici Gradskog vijeća Grada Gospića kako bi se upoznali s radom i djelokrugom gradske uprave te načinima funkcioniranja.

U tijeku sastanka su se online priključile i mentorice iz Volonterskog centra Istre gđa. Aleksandra Lera i iz Grada Rijeke gđa. Lucija Kero koje su kratko predstavile projekt na europskoj razini budući je to najveći europski projekt za mlade.