Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/gospim/inc/plugins/wordpress-print-posts/public/class-wordpress-print-posts-public.php on line 422
Grad Gospić
Novosti, natječaji, javna nabava, događaji i turističke informacije Grada
Grad Gospić dodijelio 34 stipendije učenicima i studentima sa svog područja
https://gospic.hr/grad-gospic-dodijelio-34-stipendije-ucenicima-i-studentima-sa-svog-podrucja/

Grad Gospić dodijelio 34 stipendije učenicima i studentima sa svog područja

Objavljeno 7. veljače 2020. | Gospic.hr

Kategorije: , ,

Gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević danas je u Gradskoj vijećnici Grada Gospića na temelju kriterija za dodjelu stipendija (opći uspjeh, sudjelovanje na natjecanjima, osvojene nagrade, postignuti rezultati, objavljeni radovi, deficitarna zanimanja, socijalni i zdravstveni status, ekonomski status i sudjelovanje roditelja u Domovinskom ratu) te utvrđene liste potpisao ukupno 34 Ugovora o stipendiranju sa 18 učenika i 16 studenata s područja Grada Gospića za školsku/akademsku godinu 2019./2020. godinu. Stipendije za učenike srednjih škola iznose 400,00 kn, a za studente 600,00 kn.

Ovo je već treća godina za redom da Grad Gospić stipendira učenike i studente sa svog područja. To je dio našeg socijalnog programa koji se polako ostvaruje. Sanirali smo proračun, Grad funkcionira na zadovoljstvo svih građana, te mi kao Uprava u maniri dobrog gospodara raspolažemo s novcem poreznih obveznika upravo na zadovoljstvo svih naših sugrađana“- kazao je u svom obraćanju gradonačelnik Karlo Starčević .