Grad Gospić s tvrtkom GS-GRADNJA d.o.o. potpisao ugovor za izgradnju i opremanje reciklažnog dvorišta- projekta vrijednog 3,7 milijuna kuna

Gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević i direktor gospićke tvrtke GS-GRADNJA d.o.o. Ivan Brkljačić potpisali su Ugovor za izgradnju i opremanje reciklažnog dvorišta. Riječ je o projektu  vrijednom 3,7 milijuna kuna, a izgradnjom reciklažnog dvorišta omogućit će se besplatno razvrstavanje i odlaganje više od 20 vrsta otpada. Radi se o jednom u nizu projekata iz područja zaštite okoliša kojim se želi postići visoka razina gospodarenja otpadom, zaštita i očuvanje okoliša  s ciljem smanjenja broja divljih odlagališta.

Nakon ovoga projekta, na kojemu će radovi započeti najvjerojatnije već sljedeći tjedan, krenut će i projekt Izgradnje odlagališta građevinskog otpada koji je u proceduri i za koji će ugovor biti vrlo brzo potpisan. To je znak da smo u ovom mandatu radili izuzetno marljivo i kvalitetno i da smo se fokusirali na zaštitu sredine u kojoj živimo i da ćemo tako nastaviti i dalje raditi“-istaknuo je u svom obraćanju gradonačelnik Karlo Starčević.

Nazočnima se ispred tvrtke GS-GRADNJA d.o.o. obratio Mario Brkljačić istaknuvši kako je ovaj projekt jako važan za tvrtku jer će uvelike pomoći u očuvanje radnih mjesta kao i  zapošljavanju novih ljudi.

 

 

 

Back to top