Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/gospim/inc/plugins/wordpress-print-posts/public/class-wordpress-print-posts-public.php on line 422
Grad Gospić
Novosti, natječaji, javna nabava, događaji i turističke informacije Grada
Izabran izgled loga
https://gospic.hr/izabran-izgled-loga/

Izabran izgled loga

Objavljeno 27. prosinca 2018. | Gospic.hr

Kategorija:

U Samostalnoj narodnoj knjižnici u Gospiću u četvrtak, 20. prosinca, održana je izložba likovnih radova pristiglih na poziv za izradu loga za projekt „Promicanje održivog razvoja kroz revitalizaciju i povećanje privlačnosti šume Jasikovac“. Svim sudionicima Zamjenica gradonačelnika gđa. Kristina Prša dodijelila je zahvalnice.

Najbolji rad je izradila Lea Stilinović, učenica 6. razreda Osnovne škole dr. Jure Turića iz Gospića pod mentorstvom nastavnice gđe. Nede Čačić.

Učenice i učenici iz OŠ dr. Jure Turić Gospić i PŠ Lički Novi sudjelovali su u izradi likovnih ideja i pružili posjetiteljima šetnju kroz šumu Jasikovac, upravo onako kako je oni vide i zamišljaju….kroz sport, obitelj, druženje, slobodno vrijeme, floru i faunu te najbitnije prepoznali su potrebu za njenom daljnjom zaštitom i očuvanjem.

Učenica Lea Stilinović nagrađena je nagradom POU Dr. Ante Starčević - godišnja ulaznica za kino projekcije u kinu Korzo kroz čitavu 2019. godinu.

Želja nositelja projekta Grada Gospića je da nakon završetka projekta „Promicanje održivog razvoja kroz revitalizaciju i povećanje privlačnosti šume Jasikovac“ koji je sufinanciran iz Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ u sklopu poziva za dodjelu bespovratnih sredstava KK.06.1.2.02, Promicanje održivog razvoja prirodne baštine., a koji se provodi u partnerstvu sa HGSS-om Stanica Gospić, Ličkom ekološkom akcijom i Javnom ustanovom za upravljanje zaštićenim područjima LSŽ, da Jasikovac zbilja i postane mjesto za okupljanje svih naraštaja, te turističko-rekreativno područje.