Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/gospim/inc/plugins/wordpress-print-posts/public/class-wordpress-print-posts-public.php on line 422
Grad Gospić
Novosti, natječaji, javna nabava, događaji i turističke informacije Grada
Izaslanstvo Grada Gospića posjetilo vrtić u Petrinji
https://gospic.hr/izaslanstvo-grada-gospica-posjetilo-vrtic-u-petrinji/

Izaslanstvo Grada Gospića posjetilo vrtić u Petrinji

Objavljeno 30. siječnja 2021. | Gospic.hr

Kategorija:

Grad Gospić uručio je donaciju dječjih didaktičkih igračaka za igru na otvorenom  Dječjem vrtiću Petrinjčica u Petrinji. Vrtić je to kojemu su dva objekta u potpunosti stradala u potresu, a 120 djece ostalo je bez svojih vrtićkih prostorija i igračaka.
Petrinjski dječji vrtić su tim povodom posjetile zamjenica gradonačelnika Kristina Prša i pročelnica Gradskog upravnog odjela za samoupravu i upravu Ivana Kaleb Asić. Izaslanstvo je primila ravnateljica Dječjeg vrtića Petrinjčica Nataša Vidović.
Istim humanitarnim povodom u Petrinji su bile i predsjednica Društva naša djeca Grada Gospića Sanja Puškarić Delač i tajnica DND-a Tamara Ban koje su petrinjskom Društvu naša djeca uručile 101 poklon. Poklone su prikupili naši najmlađi sugrađani u sklopu akcije koju je organiziralo Društvo naša djeca Grada Gospića. Mali Gospićani pokazali su veliko srce i svojim vršnjacima uz poklone u paketiće napisali i poruke ohrabrenja u ovim, za njih, teškim vremenima.