IZDAVANJE PROPUSNICA – Upute građanima

Kako bi se smanjila mogućnost daljnjeg širenja bolesti COVID-19, zabranjuje se napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA GOSPIĆA izdaje propusnice samo za one koji prebivalište napuštaju iz vitalnih obiteljskih razloga poput skrbi o starijima, djeci i kupnje hrane izvan mjesta prebivališta (npr. u Općini Perušić ili Gradu Otočcu).

Ne trebaju vam propusnice za kretanje unutar područja grada Gospića i pripadajućih naselja, no ipak i tu morate ograničiti svoje kretanje samo na nužno.

Ukoliko spadate pod skupinu kojoj Stožer civilne zaštite Grada Gospića treba izdati propusnicu, molimo da obrazac skinete s naše stranice i popunjenog ga vratite na mail: stozer.civilne.zastite@gospic.hr.

Zahtjevi će se zaprimati isključivo elektoničkim putem, a na isti način će se izdavati propusnice. Samo u iznimnim slučajevima ukoliko netko nema mogućnosti predati zahtjev elektroničkim putem, može doći u Gradsku upravu.

Potrebno ih je predati barem 12 sati prije nego je propusnica potrebna.

Za stanovnike koji trebaju hitnu medicinsku skrb (npr. odlazak na pregled u bolnicu) tu propusnicu izdaje izabrani liječnik obiteljske medicine, a za ostale razloge poput odlaska na posao, propusnicu izdaje odgovorna osoba u pravnoj osobi, odnosno poslodavac.

Za više informacija kontaktirajte nas, u razdoblju od 8.00 do 14.00 sati, na sljedeći broj:+385 (0)53 658 141.

ZAHTJEV-ZA-IZDAVANJE-PROPUSNICE

 

UPUTA O IZDAVANJU PROPUSNICA ZBOG PRUŽANJA SKRBI STARIJIM I NEMOĆNIM OSOBAMA

Back to top