MALI MEDO I U SVOM 13. IZDANJU OKUPIO VELIKI BROJ MLADIH RUKOMETAŠA I ODUŠEVIO SVE PRISUTNE

U organizaciji Rukometnog kluba “Gospić”, proteklog vikenda u Gospiću je održan turnir u malom rukometu “Mali medo” koji je u svojem 13. izdanju ugostio 69 ekipa i više od 650 mladih rukometaša i rukometašica iz Hrvatske i inozemstva.

I ovoga puta turnir “Mali Medo” je potvrdio status jednog od najmasovnijih i najbolje organiziranih turnira u Hrvatkoj.

Natjecalo se u kategorijama dječaka i djevojčica 2009., 2010. i 2011. godišta, a uz veliki broj utakmica osigurali bile su osigurane brojne i veoma kvalitetne nagrade kojima Rukometni klub “Gospić” svake godine na najbolji mogući način želi vrednovati trud, odricanje i uspjehe mladih rukometaša i rukometašica.

I ove godine je na turniru bila veoma jaka konkurencija o čemu svjedoči i činjenica da je bio prijavljen mali broj drugih i trećih ekipa istoga kluba, a ekipe Gospića su u svakom godištu pokazale svoju snagu osvojivši 5 pehara i 13 individualnih nagrada.

Ispred Grada Gospića koji je i financijski podržao održavanje ovog velikog sportskog događaja u našem gradu, turnir je otvorila zamjenica gradonačelnika Kristina Prša, a zatvorio ga je gradonačelnik Karlo Starčević koji je ujedno i dodijelio nagrade najuspješnijim ekipama i individualcima, te svim sudionicima na sudjelovanju i fer i korektnoj igri.

Back to top