Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/gospim/inc/plugins/wordpress-print-posts/public/class-wordpress-print-posts-public.php on line 422
Grad Gospić
Novosti, natječaji, javna nabava, događaji i turističke informacije Grada
Obavijest građanima vezano za letenje balonom na vrući zrak
https://gospic.hr/obavijest-gradanima-vezano-za-letenje-balonom-na-vruci-zrak/

Obavijest građanima vezano za letenje balonom na vrući zrak

Objavljeno 6. srpnja 2022. | Gospic.hr

Kategorije: ,

Zbog velikog interesa građana za letenje balonom na vrući zrak i panoramski pogled na Gospić, Grad Gospić i Turistička zajednica Grada Gospića ugovorili su još jedan dodatni dan kada će se moći uživati u panoramskom  pogledu na grad.

Osim nedjelje 10. srpnja za kada su sve karte rasprodane, letjeti balonom moći će se i u subotu 9. srpnja, također od 19.45 h.

Ovim putem obavještavamo građane da baloni na vrući zrak imaju svoja tehnička ograničenja. Naime, letjeti se može samo u određeno vrijeme u danu, pod određenim vremenskim uvjetima i u sam balon može stati ograničen broj osoba, a baloni ne mogu letjeti više od tri sata ukupno. Stoga molimo građane za razumijevanje činjenice da je zbog navedenih razloga i broj karata ograničen i usklađen s tehničkim i sigurnosnim mogućnostima balona.

Svi koji ne uspiju letjeti ovog puta, svakako ćemo ovu atrakciju još koji put dovesti u naš grad.

Karte za subotu u prodaji su u Turističkoj zajednici Grada Gospića danas od 12.00 sati,  pa do rasprodaje postojećih karata.

Grad Gospić