Obavijest o promjeni režima rada sa strankama

Zbog povećanja broja oboljelih, a  s ciljem sprječavanja širenja epidemije COVID-19 i osiguravanja uvjeta za redovito obavljanje poslova u tijelima gradske uprave, Grad Gospić kao preventivnu mjeru do daljnjeg obustavlja  izravan rad sa strankama.

Mole se građani da od danas predaju svih zahtjeva, predstavki i dokumentacije obavljaju poštanskim ili elektroničkim putem.

Za potrebe dobivanja odgovora ili otklanjanja određenih nejasnoća građani se upućuju i na telefonsku komunikaciju. Kontakt podaci dužnosnika i službenika u upravnim tijelima mogu se vidjeti na mrežnoj stranici Grada Gospića putem poveznice http://gospic.hr/kontakti/

Samo u iznimnim slučajevima, odnosno, ukoliko zahtjev stranke nije moguće riješiti bez njene prisutnosti, službenici će primiti stranku u posebnoj uredskoj prostoriji/ prostoru za tu namjenu, uz pridržavanje svih nužnih epidemioloških mjere (obvezno nošenje maski za lice, medicinskih i zaštitnih maski, korištenje dezinfekcijskih sredstava, održavanje međusobne udaljenosti od minimalno dva (2) metra).

Stranka je dužna prethodno najaviti službeniku razlog svog dolaska, nakon čega će službenik odrediti  termin sastanka.

Strankama koje imaju povišenu tjelesnu temperaturu (37,2 °C i višu), te koje imaju neki od simptoma bolesti COVID-19 (suhi kašalj, gubitak osjeta okusa i mirisa, otežano disanje, bolovi u mišićima i umor), neće biti dopušten ulazak u prostorije gradske uprave.

 

Back to top