Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/gospim/inc/plugins/wordpress-print-posts/public/class-wordpress-print-posts-public.php on line 422
Grad Gospić
Novosti, natječaji, javna nabava, događaji i turističke informacije Grada
Obavijest Stožera CZ Grada Gospića o stanju prometnica
https://gospic.hr/obavijest-stozera-cz-grada-gospica-o-stanju-prometnica/

Obavijest Stožera CZ Grada Gospića o stanju prometnica

Objavljeno 27. prosinca 2021. | Gospic.hr

Kategorije: , ,

Na temelju Odluke Centra obrane od poplava Hrvatskih voda,zbog porasta vodostaja rijeka i potoka, uspostavljene su  izvanredne mjere obrane od poplave na području malog sliva Lika, kao i ograničenja prometa.

Ukida se zabrana prometovanja na slijedećim dionicama:

 

Zabrana prometovanja za sve vrste vozila i dalje vrijedi za dionice:

Tijekom noći Stožer CZ Grada Gospića nije imao nikakvih intervencija, stanje se normalizira, voda se povlači, a vodostaji rijeka su u opadanju. Tijekom dana se očekuje potpuna normalizacija prometovanja i na preostale dvije zatvorene dionice.

Zbog puknuća glavnog cjevovoda Medak-Bilaj dio Grada od jučer nema opskrbu pitkom vodom, djelatnici komunalnog poduzeća Usluga d.o.o. rade na otklanjanju kvara.

Također, zbog mutnoće vode na većini izvorišta zbog obilnih padalina voda nije za piće u naseljima: Velika i Mala Plana, Podastrana, Donje Pazarište, Kalinovača, Popovača Pazariška, Aleksinica, Vaganac, Vranovine, Oteš, Klanac, Veliki Žitnik, Trnovac i Bužimu.

Molimo sve vozače na poštivanje privremene prometne regulacije i ograničenja na navedenim dionicama županijskih i lokalnih cesta.

Načelnik Stožera CZ Grada Gospića

Milan Mataija