Obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Danhrvatskih branitelja

U četvrtak 4.kolovoza izaslanstva Ličko-senjske županije,Grada Gospića i Grada Raba, Udruga proisteklih iz Domovinskog rataLičko-senjske županije, grada Gospića i grada Raba, te hrvatske vojske položilisu vijence i zapalili svijeće na Gradskom groblju, podno Spomenika poginulimhrvatskim braniteljima i podno biste prvog hrvatskog predsjednika dr.FranjeTuđmana.  Nakon polaganja vijenaca gospićki župnik mons.Mile Čančar služio je svetu misu za sve poginule hrvatske branitelje u vojno-redarstvenoj akciji “Oluja“.

U petak 5. kolovoza izaslanstvo Ličko – senjske županijei Grada Gospića, te Udruga proisteklih iz Domovinskog rata položili su vijence i zapalili svijeće podno Spomenika u Širokoj Kuli, a potom je župnik Luka Blažević služio svetu misu u Crkvi Sv.Mateja. Na Ličkom Osiku je odigrana i nogometna utakmica između mladih ekipa Croatia Lički Osik i Hajduka.

Obilježavanje ovogodišnjeg Dana pobjede i domovinskezahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja završilo je koncertom grupe „Prvaliga“ na Ličkom Osiku.

DAN_POBJEDE_2011_005 DAN_POBJEDE_2011_042

Back to top