Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/gospim/inc/plugins/wordpress-print-posts/public/class-wordpress-print-posts-public.php on line 422
Grad Gospić
Novosti, natječaji, javna nabava, događaji i turističke informacije Grada
Odgađaju se sva događanja do kraja tjedna na Trgu Stjepana Radića
https://gospic.hr/odgadaju-se-sva-dogadanja-do-kraja-tjedna-na-trgu-stjepana-radica/

Odgađaju se sva događanja do kraja tjedna na Trgu Stjepana Radića

Objavljeno 17. srpnja 2020. | Gospic.hr

Kategorija:

Poštovani sugrađani ovim putem vas sve obavještavamo da će se sva planirana događanja do kraja ovog tjedna na Trgu Stjepana Radića u sklopu GROCKS-a i manifestacije „Srpanj u Gospiću“ odgoditi do daljnjeg.

Naime,  Nacionalni stožer civilne zaštite danas je objavio da će Ministarstvo kulture u suradnji s epidemiolozima sljedeći tjedan donijeti detaljne upute o postupanju i načinima na koje će se moći organizirati kulturna, glazbena i druga događanja na otvorenom.

Slijedom toga Grad Gospić zajedno sa svojim ustanovama u kulturi pričekat će donošenje tih uputa kako bi događaje organizirali u skladu s trenutnom COVID- 19 situacijom te kako bi omogućili sve sigurnosne uvjete.

 

O svim  događajima i njihovim novim terminima održavanja izvijestit ćemo javnost nakon donošenja detaljnih uputa od strane Ministarstva kulture i epidemiologa.

 

S poštovanjem,

Grad Gospić