Odluka o sufinanciranju nabave drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola i obveznih udžbenika za učenike srednjih škola za 2020. godinu

Gradonačelnik Grada Gospića donio je Odluku o sufinanciranju nabave drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola i obveznih udžbenika za učenike srednjih škola za 2020. godinu (u daljnjem tekstu: Odluka).

Pozivaju se roditelji/skrbnici učenika osnovnih i srednjih škola s područja grada Gospića da ukoliko ispunjavaju navedene uvjete Odluke podnesu zahtjev uz priloženu potrebnu dokumentaciju.

S obzirom na nastalu situaciju vezanu za Covid-19 virus Zahtjev će biti dostupan na web stranici Grada Gospića www.gospic.hr ili ga se može osobno preuzeti na porti (Grad Gospić, Budačka 55).

Također, Zahtjev i svu potrebnu dokumentaciju možete predati elektroničkim putem, poslati poštom na adresu: Grad Gospić, Budačka 55, p.p. 46, 53000 Gospić ili osobno predati u pisarnicu Gradske uprave Grada Gospića.

Za sve dodatne informacije možete nazvati na telefon broj 053/572-082 ili poslati upit na e-mail: nikolina.jelaca@gospic.hr .

Zahtjev i sva potrebna dokumentacija zaprimati će se do 30. rujna 2020. godine.

Odluka
Zahtjev

 

 

 

 

Back to top