Održana dodjela priznanja za najbolje sportske rezultate u 2016. god. u gradu Gospiću

U Gradskoj vijećnici održana je svečanost proglašenja najboljih sportskih rezultata u gradu Gospiću u 2016. godini po izboru Zajednice sportova grada Gospića. Priznanja nagrađenima uručili su pročelnik Josip Kovačević i predsjednik Zajednice sportova grada Gospića  Anton Buneta.

Najvećom nadom u sportu u ženskoj konkurenciji proglašena je Lina Strilić – ŽKK „Gospić“, a u muškoj konkurenciji Matej Suknaić – RK „Gospić“ i Adrian Alić – Powerlifting kluba „Rux“.

Najbolji sportaš do 18 godina u muškoj konkurenciji je Goran Petranović – HK „Gospić“, a u ženskoj konkurenciji  Naomy Ojurović Čačić – ŽKK „Gospić“.

Najboljom sportašicom u 2016. godini proglašena je Martina Romac – ŽKK  Gospić, a najboljim sportašem Marijo Rukavina –  Powerlifting klub „Rux“.

Trenerom godine u gradu Gospiću proglašen je Vanja Antić -RK Gospić. Najbolji sportski klub u ženskoj konkurenciji je ŽKK „Gospić“, dok su rukometaši RK „Gospić“ najbolji u muškoj konkurenciji.

Priznanja za poticaj i razvoj sporta u 2016. godini primili su: Dubravka Jakšetić, Josip Štampar, Elvis Asić, Ivan Jelić, Dane Kruljac i Tomislav Čanić.

Dobitnik nagrade za životno djelo je Josip Brkljačić.

Back to top