Održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića

U Gradskoj vijećnici Grada Gospića 15. lipnja 2021. godine održana je konstituirajuća sjednica Gradskog Vijeća Grada Gospića. Prema propisanoj zakonskoj proceduri sjednicu je otvorio tajnik Grada Gospića Slaven Stilinović.

Nakon provedenih lokalnih izbora u sastav Gradskog vijeća Grada Gospića ušlo je ukupno 15 vijećnika. Njih 7 sa liste HSP-a, 4 sa liste HDZ-a, 3 sa liste LiPO, te 1 sa liste Domovinskog pokreta.

Za predsjednicu novog saziva Gradskog vijeća jednoglasno je izabrana Ana- Marija Zdunić (HSP), te su za zamjenike izabrani Nada Alić (HSP) i Mario Stilinović (HDZ).

Novoformirano Gradsko vijeće izabralo je i članove Mandatnog povjerenstva, Odbora za izbor i imenovanje i Odbora za proračun i financije. Radi se o stalnim radnim tijelima Vijeća koja su propisana Statutom Grada Gospića.

Na samom kraju sjednice vijećnicima se prigodnim riječima obratio gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević U svom obraćanju još jednom je zahvalio građanima Grada Gospića na ukazanom povjerenju izrazivši pri tome želju za daljnjim napretkom i boljitkom Grada Gospića na dobrobit svih njegovih građana. Vijećnicima je čestitao na izboru i zamolio za konstruktivnu suradnju u budućem radu.

 

Back to top